pátek 27. května 2016

Novaservis metalia 55

Novaservis metalia 55

Záruka u vodovodních baterií je let (Titania, Nobless a Ferro ) nebo let ( Metalia ) let na těsnost kartuše. Kratší baterie k beztlakovému ohřívači vody - rameno cm. Udělejte si přehled o cenách . Páková dřezová baterie - dřezová baterie s otočným ramínkem.


Novaservis metalia 55

Vanová nástěnná baterie se samočistící sprchovou růžicí, vícezámkovou kovovou hadicí a kloubovým držákem sprchy. Podomítková sprchová baterie METALIA , vývo chrom Baterie je včetně podomítkového tělesa. Popis Stojánková dřezová baterie pro připojení na beztlaký . Výrobce: NOVASERVIS, Záruční lhůta: Prodloužená záruka výrobcem . Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. Dřezová nebo umyvadlová nástěnná baterie. Výška výrobku:1mmŠířka výrobku:1mmHloubka výrobku.


Sprchová nástěnná baterie se samočistící sprchovou růžicí, vícezámkovou kovovou hadicí a kloubovým držákem sprchy. Novaservis Metalia dřezová baterie, satino. Umyvadlové baterie s garancí nejnižší ceny. Baterie série Metalia konkuruje spolehlivostí, vzhledem i cenou . NOVASERVIS METALIA dřezová baterie G3/stojánková, satin-chrom.


Novaservis metalia 55

TECHNICKÉ PARAMETRY: Připojení: G 3/8. Vaňová batéria Novaservis METALIA 55024. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. MB, Typ souboru: pdf Typ: pdf, Datum poslední . Za skvělou cenu Vyřízen objednávky do hodin .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky