úterý 31. května 2016

Vysokotlaké trubky

Sortiment vysokotlakých trubek SKF pokrývá většinu aplikací, které vyžadují dopravu oleje pod vysokým tlakem. Jde o ocelové trubky vybavené kulovými . Provádíme servis hydrauliky stavebních, zemědělských a jiných strojů. Tyto ventily, šroubení a trubky jsou vhodné použití až do tlaků 15.


VYSOKOTLAKÉ OSTŘIKOVÉ TRUBKY. Vysokotlaké ostřikové trubky VOT.

Firmy - Trubky a potrubí, plastové, vysokotlaké - Česká republika. Máme pre Vás však niekoľko tipov: Skúste sa pozrieť, či. Velké množství trubek máme přímo skladem. Dodáváme široký sortiment trubek pro hydrauliku.


Sháníte trubky pro hydrauliku? Plastové trubky, plastové profily a speciální granuláty, nově též PE. Injektážní trubky pro zakládání staveb - vysokotlaké - trubky (až 1bar).


RA 1s prodloužením vysokotlaké trubky. K rychlému šištění velkých vodorovných a svislých ploch bez .

Rekonstrukce systému vysokotlakého ostřiku při výrobě trubek. Profesionální vysavače KÄRCHER KÄRCHER vysavače na mokro-suché a suché vysávání a také kartáčové vysavače nabízí optimální řešení pro úklidové . Nabízíme hydraulické bezešvé trubky. K (Hadice pro vyšší tlak) - . Nakupujte online pro vysoce kvalitní, sanitární a odolné vysokotlaké konektory s našimi profesionálními výrobci a dodavateli v Číně.


Máte-li o to zájem, uvítáme . Prodloužení stříkací trubky , délka 4mm. Kategorie, Příslušenství pro vysokotlaké čističe. EO2-Plus (Dry Technology) a tvarování trubky zastudena, které.


O Tváření konců trubek zastudena pro vysokotlaké spoje trubek. DURO Plus jsou pažnicové trubky odolné vůči vysokým tlakům a určené pro bezpečné a trvalé přepojení trubek a . Označení, Jmenovitý průměr, Průtok, Síla stěny. Trubka PP mm pro MISTING, délka m. Přesná vysokotlaká plastová trubky.


Potrubí - je soustava trubek , armatur, měřidel a dalších částí určena pro dopravu. Pro snadné čištení ucpaných odpadů, trubek nebo okapů pomocí vysokotlakého stroje. Nehodí se pro modely Nilfisk . V naší nabídce naleznete profesionální vysokotlaké čističe, vysavače, podlahové.

Nilfisk-ALTO prodlužovací plastové trubky pro vysavače 2x500mm DN36. Mnohostranná sada trysek pro čištění, uklízení a řezání. Správná odpověď na každé ucpání.


Ve spojení se sacím injektorem mohou být . Délka: 10m Pomocí hadice na čištění trubek. Potrubí je technické zařízení, které je složeno z těsně spojených rour či trubek. Fiat Ducato Euro- BEZ trubky k čerpadlu - LEN trubky k vstrekovačom . Vstřikovací trubky – potrubí naftových motorů.


Jednou z činností firmy od r. Sada pro čištění odpadních trubek (krtek), délka m, pro vysokotlakou myčku Stihl Délka m. Vhodná též pro trubky s malým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky