čtvrtek 23. června 2016

Hansgrohe podomítková baterie

Hansgrohe podomítková baterie

Vybrané podomítkové baterie jsou dodávány jako komplet (podomítkový díl, vrchní díl), nebo zvlášť. Nabídka vanových baterií podomítkových. Hansgrohe iBox universal základní těleso.


Hansgrohe podomítková baterie

HANSGROHE ECOSTAT E baterie termostatická, pod omítku, s uzavíracím. HANSGROHE SHOWER SELECT sprchová baterie 150mm podomítková , pro 2 . Logis podomítková vanová baterie S přepínačem Pouze vrchní sada Podomítkové těleso nutno objednat zvlášť Povrch: chrom. HANSGROHE v SIKO: Vodovodní baterie a sprchy s dlouhou životností,. Termostat Ecostat E se vyznačuje moderním designem, který splyne s každým koupelnovým prostředím. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte . HANSGROHE FOCUS S sprchová baterie 150mm, podomítková , páková, vrchní díl, chrom TECHNICKÉ PARAMETRY: Průměr: 1mm Barva: chrom . Baterie od známé a vyhledávané německé značky HANSGROHE jsou velkou známkou kvality a spolehlivosti.


Páková sprchová baterie pod omítku. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Nová podomítková sprchová baterie bez sprchového setu od výrobce HANSGROHE se vyznačuje elegantním designem a díky svým jemným liniím skvěle . Vanová baterie pod omítku vrchní sada obsahuje: rukojeť, objímku, rozetu, přepínač, funkční . Toto těleso je nutné použít v případě montáže podomítkové baterie značky H. Umyvadlová páková baterie s odtokovou soupravou s táhlem.


Hansgrohe podomítková baterie

Nástěnná umyvadlová podomítková baterie , s rozetami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky