čtvrtek 23. června 2016

Hydraulické šroubení

HYDRAULICKÉ ŠROUBENÍ - Metrické, palcové (BSP), JIC (UNF) závity . Hydraulické šroubení dle DIN s povrchovou úpravou bez chromu (chromium 6- free). Výhodný poměrtlaku a otáček za minutu. Parker hydraulické a pneumatické šroubení , trubky a armatury - systémy pro spojování hydraulických trubek Ermeto i jiné, přivařovací šroubení , příruby, adaptéry . Ucelený sortiment prvků, nářadí a nástrojů pro stavbu hydraulických rozvodů.


K dispozici jsou hadice a šroubení ve všech světových standardech.

Náš sklad hydraulického šroubení je velmi dobře nastaven jak po stránce sortimentu, tak i množství. Nabízíme hydraulické šroubení špičkového německého výrobce VOSS, a to od standardních provedení až po speciální řešení pro extrémní tlakové zatížení a . V JSC pro Vás vyrábíme hydraulické hadice již 25let. Máme veliký sortiment zboží k hydraulice, vzduchu, včetně profesionálních aditiv i olejů od Wynn`s a Q. U matky jištěné drátem je výhoda možnosti záměny. Cu podložka Držák trubky Hrdlo redukované Hrdlo s převlečnou maticí Hrdlo v . Veškeré hydraulické šroubení nabízíme také v nerezovém provední. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.


Vysokotlaká hydraulická zátka, dotěsněná o-kroužkem v zápichu.

Firma začínala výrobou a prodejem hydraulických hadic a šroubení. Během let se portfolio našich služeb výrazně rozšířilo. Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály. Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání. Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací . Hydraulická šroubení používaná pro montáž a distribuci firmou Lubtec, jsou vyrobena v souladu s platnými německými průmyslovými normami(DIN).


Zkouška těsnosti hydrostatickým tlakem hydraulických hadic dle normy ČSN EN ISO. Výprodej hydraulického šroubení VOSS, skladem v Litoměřicích. KATALOG- hydraulicke -sroubeni V případě Vašeho zájmu o zboží nás kontaktujte prostřednictvím KONTAKTNÍHO FORMULÁŘE, telefonicky na prodej.


Banjo spojka pro hydraulické šroubení s řezným kroužkem. Výroba hydraulických šroubení a hydraulické šroubení to je kovovýroba Martin Vojkovský - Poděbrady. V naší nabídce naleznete širokou škálu tvarů a rozměrů hydraulického šroubení.


Přípojky 90° z nerezové oceli. Trenčín pro Českou republiku. Obchodní společnost TST servis, a. Dále Vám nabízíme hydraulické šroubení , šroubení pro čistící systémy, hydraulické rychlospojky, kulové ventily, manometry,hadicové spony, hydraulické trubky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky