úterý 21. června 2016

Odpadní mřížka

Odpadní mřížka (průmysl) Základní vlastnosti:- jednoduchá manipulace s lapačem nečistot- snadná vyměnitelnost krytů Rozměry:Velikost mřížky: . DN 1přímá, litinová mřížka , kanalizační vpusti, gajgry a lapače povrchových a střešních vo zápachové uzávěry (sifony) a odpadní ventily . Náhradní díl - mřížka plast 250x250. Kanalizační vpusť boční D1- mříž 250x2plast, suchá klapka. Větrací mřížka kruhová se síťovinou.

Designová mřížka nerez 102×102. Průmyslové odpadní mřížky mají boční nebo dolní odtok. Mřížky jsme schopni vyrobit v různých kombinacích a variantách. V případě individuální poptávky nás. Nabízené odpadní trubky a tvarovky disponují velkou odolností a životností.


Spodní část je vyrobena z polypropylénu, krycí mřížka je z 5mm nerez oceli . Vyrábějíse s různými typy vtokových mřížek. Mechanicky čistitelný sifon až po odpadní trubku.

Stažení royalty-free Odpadní mřížka izolované na šedém pozadí. PVC, mřížka výpusti z leštěného nerezového plechu, odpadní trubka – průměr mm. Alcaplast A4Sifon umyvadlový „S“ Øs nerezovou mřížkou Ø63.


PVC mřížka výpusti z leštěného nerezového plechu odpadní trubka – průměr 40 . Nerezová mřížka k dřezovým sifonům průměr 1mm. Mřižka výpusti vyrobena z leštěného ocelového plechu. Vývod odpadu připraven pro napojení odpadní trubky o průměru mm nebo mm.


HT odpadní a připojovací vnitřní. DNs přípojkou, nerez mřížka pr. Odpadní sifony předního českého výrobce ALCAPLAST a tradičního slovenského výrobce. Odbočka pro odpadní potrubí LORO 45° z žárově pozinkované oceli s vnitřní vrstvou z dvoukomponentního epoxidu červenohnědé barvy, s dvěma hlubokými. Při průtoku většího množství odpadní vody je do odpadního potrubí strháván.


Varianta C je pouze talíř, který je na vtoku odpadní roury vybaven mřížkou. Mostní izolace je volně natavena k límci, není. Mřížka je k talíři fixována šroubem.


Potřebujete novou mříž , rošt, koš do vpusti? K tomu patří i dodání nových kanalizačních prvků jako mříže .

Součástí balení: tělo sifonu, zátka z PVC, plastová mřížka výpusti, rozeta . Horní mřížka má ještě kovový zvon, který tak vytváří další sifon před vstupem do kanalizace. Kdo zná staré domy, asi již viděl. Rekuperační potrubí - vzduchovody Kruhový rozvod Kruhový rozvod komponenty Atrea Atrea Fasádní tvarovka pro sání a výfuk odpadního vzduchu - přechod . Vyrobeno z polypropylénu s UV stabilizací.


Zatížení K3-3kg, odolnost do 90 . Nabízím nový celonerezový sprchový (odtokový) žlab s nerezovou mřížkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky