pátek 29. července 2016

O kroužky eshop

V standardním provedení se používá pryžový materiál NBR 7 dále jsou k dispozici kroužky ze silikonové pryže MVQ, pryže EPDM či materiálu na vyšší teploty . Hledej v textu: Hledej dle objednacího čísla: Novinky. Eshop nabízí skladem tisíce náhradních dílů a potřeb pro zemědělství. TECHSEAL dodává tento typ těsnění v široké škále různých materiálů.


O - kroužky jsou tradičním těsnícím prvkem pro utěsnění kapalin a plynů.

O-kroužek DIN, 73x NBR 70. Zboží bude nabízeno do doprodeje. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


O -kroužek je těsnění z pryže určené k zabránění nežádoucí propustnosti nebo ztráty kapaliny či plynu. Těsnicí schopnost je závislá nejen na O -kroužku, ale i na. Podložky a kroužky : k doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Pokud sháníte kvalitní a funkční „ O “ kroužky a manžety pro nejrůznější nákladní automobily, v našem internetovém obchodě Eshop. Máte už vybraný ideální kroužek pro Vaše dítě? O kroužky jsou gumová kolečka, která kromě těsnících schopností jsou skvělým doplňkem ke. Sada spojených o kroužků pro jeden karburátor Weber DCOE, Dellorto DHLA nebo Solex. Toto zboží je obvykle vyexpedováno do 4. Hliníková lahvička vhodná pro uskladnění náhradních o -kroužků.


Speciální mazací tuk pro údržbu výpustných kohoutů vybavených těsnícími ” O ” kroužky. Těsnicího účinku se dosahuje stlačením kruhového profilu . Tuk pro údržbu těsnících O kroužků. Be the first to review this product. Náhradní díly, těsnění, těsnící o - kroužky Nilfisk. HADICOVÉ DRŽÁKY, VOZÍKY, TĚSNĚNÍ, O - KROUŽKY.


O kroužek - je těsnění, které zabraňuje průniku tekutin či plynů mezerami mezi jinými součástkami. Eshop s ložisky SKF, ZKL, KINEX, ZVL a KLF. Velké skladové zásoby a rychlé dodání. V našem sortimentu naleznete o - kroužky různých rozměrů a materiálů.


Uvedené ceny zboží jsou bez DPH.

Sada těsnění, těsnící o - kroužky , 900ks, BASS Sada těsnících kroužků, uložená ve čtyřech praktických kufřících - prázdný úložný kufřík, kufřík s HNBR o - kroužky ,. Nabízíme kuličková, upínací, kluzná a válečková ložiska, těsnění, o - kroužky , vibrační a fluidní ….

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky