středa 31. srpna 2016

Betonářská ocel 8mm

Betonářská výztuž - ocelové tyče průměr mm. Roxory v průměrech mm dodáváme po celé ČR. Výhodné ceny dopravy a materiálu. Kvalitní betonářská výztuž zaručí vaší stavbě maximální pevnost a stabilitu.


Ocel betonářská 8mm v tyčích.

Kruhová tyč s žebírky, která se nazývá roxor, betonka. Používá se na výrobu armovacích drátů, nebo jako samotná výztuž do betonu v rovných prutech. Roxor je používán jako výztuž do betonu, přesněji je.


Jmenovité rozměry Informatívní rozměry Průřez Teoret. Kvalitné stavebné materiály pre strechy, fasády, izolácie a hrubú stavbu. Orientační tabulka cen a hmotností (bez DPH).


Cena může být upravena individuálně na základě odebraného množství.

Prodej betonářské žebírkové oceli realizujeme za dobré ceny. Tvářené tyče kruhového průřezu s žebírky na povrchu pro výztuž do betonu . Trvale máme skladem žebírkovou betonářskou ocel - roxory v průměrech. Hutní materiál používaný na stavbách slouží k zesílení stavebních konstrukcí. U betonových prvků se jedná o zesilování při výrobě . Popis produktu FERONA ocel betonářská 8mm (6m). Rozteč šikmých žebírek, c, – 1 mm.


Armovací tyč dlouhá 6m o průměru 8mm. Pokud chcete zaplatit, přejděte do . Aby se vyloučila možná vada základního materiálu betonářské oceli ,. Obrázek zboží - ROXOR mm ROXOR mm. Betonárska oceľ hladká, rebrovaná (tyče, zvitky).


KARI sítě jsou svařovány z žebírkových tyčí o průměru – mm. Jsou standardně v tyčích a jakosti B500A-pro pr. Síť 8mm 100x100mm 2x3m KY-49. Formát sítě : 2x3m ( resp.6m2) Na objednání jsme schopni dodat levně kari .

Roxor, stavební betonářská ocel , základ třmínku. Stavební profily I , U do 180mm. Svařované sítě z betonářské oceli jsou vhodné do betonových konstrukcí.


Kari sítě jsou svařovány z roxorů o průměru – mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky