úterý 30. srpna 2016

Nůžky na kabely

KNIPEX teleskopické pákové nůžky na kabely s ráčnou do . Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Pouze ověření výrobci na Rucni-naradi. KNIPEX Kleště na řezání trubek, na plastové trubky - (elektroinstalace). Ruční nůžky pro střihání kabelů ZUPPER TC_5s noži z kvalitní oceli pro dlouhou životnost nůžek.


Hydraulické nůžky na kabely HYN-K-jsou konstruovány pro použití se zdroji tlaku HYG E nebo HYG N 80.

Všechna tato zařízení jsou vybavena shodnou . Hlava nůžek se srpovitým řezacím nožem a převodovým mechanismem. Díky zdvojenému vedení se nůž nevychyluje. Odblokování, to znamená otevření nůžek , . Nevhodné pro lana a dráty z . Univerzální nůžky pro elektrikáře.


Velký zářez na dříku a stříhací břit s mikroozubením brání vypadnutí kabelu z nůžek. Nůžky na kabely objednejte v eshopu přímo od specialisty na Nůžky na kabely.

KNIPEX pákové lisovací kleště pro kabelová oka a konektory - mm? Navštivte náš e-shop a vybírejte z pohodlí domova nebo kanceláře. Nabízíme řadu kvalitních ručních nůžek na kabely.


NEO nůžky s ráčnou na měděné a hliníkové kabely. Tvrzené břity přeříznou kabel o maximálním průměru mm. Vysoce kvalitní chrom-vanadiová ocel . K střihání měděných a hliníkových kabelů, jednožilových a vícežilových. Kalené břity s precizním výbrusem. Přesné pro stříhání hladkých kabelů.


Kvalitní zboží ihned k odeslání. Prověřený prodejce s dlouholetou tradicí. Pákové nůžky na dělení Al nebo Cu kabelů a vodičů. KNIPEX nůžky NA KABELY Řezná hodnota, měděný kabel, vícevodičový: O mm. Prodej profi i hobby nářadí a zahradní techniky za výhodné ceny.


Doktor Kladivo není jen bedna svalů, ale také odborných znalostí pro začátečníky i profesionály. Masivní pákové jednoruční nůžky (Americký typ), vhodné ke stříhání kabelů a vodičů, čelisti z kalené legované oceli. Kabelové nůžky KNIPEX pro vodiče s vnějším průměrem až mm, díky ergonomické konstrukci obzvláště šetrný pro uživatele, vyrobeno v Německu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky