pondělí 29. srpna 2016

Smaltování litinových van

Nabízíme kompletní opravy a renovace smaltovaných van i umyvadel. Používáme moderní technologie. Smaltovaná vana - žádné znečištění koupelny.


Naše firma se zabývá renovací van , umyvadel a vaniček sprchových koutů. Nátěr lze aplikovat na vany plechové i litinové. Použitá historická litinová vana volně stojící, smaltovaná.

Renovace se provádí akrylátovými nástřiky, takže při. Po osobní dohodě se zákazníkem nabízíme rovněž renovaci litinových van. Neděláme pouze smaltování vnitřního povrchnu, provádíme rovněž rekonstrukci a . Pokud máte plechovou nebo litinovou starší vanu a nechcete ji vybourávat, můžete.


Naše specializovaná firma, která se zabývá renovací smaltovaných povrchů již od. Montujeme akrylátové vany do starých litinových a plechových van. Dále měníme umyvadla i baterie a montujeme vanové zástěny. Nesporně lákavou charakteristikou litinových van je jejich výdrž.


Již přes let se zabýváme nástřikem a barevnými úpravami smaltových, litinových či plechových van.

Zdá-li se Vám, že povrch Vaši vany je již zašlý, drsný či . Unsubscribe from BARVY A LAKY. Pokud nás rozčilují rezavé skvrny na vaně , není důvod nejen ji měnit, ale ani volat firmu. Ztraceni ale nejsou ani ti, kdo mají doma litinové nebo ocelové vany se. Nejdřív je ale nutné poškozená místa opravit vrstvou smaltu.


Velká inspirativní galerie van. Akrylátové jádro je možné použít na všechny běžné typy van , tedy smaltovaných či litinových. Mnoho lidí vzpomíná s láskou na staré litinové vany. Pro milovníky hodinové lázně je vhodná litinová nebo exkluzivní tzv. Smalt zase nejlépe odolá kosmetickým a bylinným přísadám do koupele.


Byly levnější a lehčí alternativou litinových van. Jedny z prvních smaltovaných van byly svařovány z několika dílů a procházely náročným . Smalt je na litinu nanášen v několika vrstvách a při případném škrábanci se dostanete na další. U litinových van je malá tvarová rozmanitost.


Tloušťka stěny včetně silné vrstvy smaltu , který je velmi odolný vůči . S nátěrem (nástřikem) smaltu je několik základních problémů. Předně je to „ tepelná roztažitost“. Každý výrobce plechových a litinových van vybíral smalt se . Vany Roca - akrylátové, ocelové a litinové vany v prvotřídním designu a kvalitě.

Vložek pro tento způsob renovace van je celkem typů. Jako materiál pro výrobu van sloužila dlouho litina. Kaldewei je velmi tvrdý – dokonce tvrdší než ocel, . Litinové smaltované vany RECOR patří k sanitárním výrobkům s nejdelší životností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky