středa 28. září 2016

Parshallův žlab

Parshallův žlab je zařízení sloužící pro měření průtoku vody s velmi širokým použitím. Měrný žlab tvořený zužující se vtokovou částí s vodorovným dnem, částí s krátkým hrdlem se dnem skloněným po proudu ve sklonu 3:a rozšiřující se výtokovou . Průtokoměr FLOWBOX a Parshallův měrný žlab (zúžení). Předmětem naší nabídky je dodávka systému pro měření průtoku kapaliny v . Měrné Parshallovy žlaby s certifikátem Českého metrologického institutu s možností instalace do koryt a kanalizačních . Při správném vyhodnocování přepadové výšky se přeliv řadí mezi velmi přesné .

Provádíme úřední a fakturační měření, . Měření průtoku, měrný profil, žlab, měření rychlosti proudění, turbulence,. Jedním z nejpoužívanějších je žlab Parshallův. Měrný žlab , měření průtoku, bodová rychlost, integrační metoda, nerovnoměrné. Palmer Bowlusův žlab s lichoběžníkovým hrdlem Cross-. COv Chvalkovice - kalibrace Parshalkiv zlab.


OV je stanoven přítokový žlab. Sledováni jakosti vypouštěných odpadních vod na výtoku z ČOV. Generální projektant : HIP: Ing.

Siemens: převodník LUT 40 sonda XRS. Vrbáteckým náhonem a usazovacím polem. Docházelo tedy jak k tlakovému proudění, tak k poklesu průtoku na hodnoty . NATOK dávkování desinfekčního činidla. OPŽP, 12x ročně (= 1x měsíčně), auto.


Na přání zákazníka lze obložit žlab, nástupnici nebo celou kynetu čedičovým obkladem. Tyto vratné proudy jsou obvykle čerpány uzavřenými potrubími. PS01_strojní část jsou v PS 01. Biologické čištění uvedeny položky: 28.


K zahušťování a skladování kalu slouží betonové kalové silo o využitelném objemu 1m3. V rámci výhledového programu oprav a údržby zařízení . Přebytečný kal z dosazovacích nádrží je přečerpáván k . Odsazená voda odtéká přes parshallův žlab do recipientu. Kvůli nevyhovujícímu stavu ČOV, a to zejména technologii provzdušnění aktivačních . Sekundární kal z dosazovací nádrže je odváděn do průtokové.


CS a MO, vnitřní rozvody a instalace uvnitř objektů. Velmi zjednodušeně lze říci, že v měrných . Množství: - ks Profil zákazníka: akciová společnost z Ústeckého kraje Děkuji za nabídku. Pro měření množství vyčištěných odpadních vod bude sloužit Parshalův žlab.

Pro uskladnění kalu jsou dvě otevřené kruhové nádrže o obsahu 2x2m3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky