úterý 4. října 2016

Bakterie do jímky

Tento unikátní přípravek je určen do silně zanedbaných septiků, jímek , žump, suchých záchodů. Jedná se o přírodní vysoce aktivní mikroorganismy, které . Bakterie enzymy do žumpy septiku a jímek. Výsledkem působení speciálních bakteriálních kmenů je rozklad organických látek obsažených v septicích, žumpách . Dobrý den, máte někdo zkušenosti s bakteriemi do septiku či žumpy?


Latrin je prášek a druhý je tekutina.

Máte rodinný domek, chalupu či chatu na vsi bez kanalizace a čističku odpadních vod zatím možná jen plánujete? SCD Purus - baktérie do žumpy . Pak určitě víte, že plnější žumpa, septik či . BAKTERIE DO SEPTIKU A ŽUMPY (BACTI ZS) Přírodní bakterie pro . Enzymy a bakterie do septiku, přípravky do septiků, urychlovače kompostů. Bioseptik je směsí nezávadných, nepatogenních užitečných bakterií a enzymů do žump, septiků a čistíren odpadních vod (ČOV), které ekologicky rozkládají . Do žump, septiků je většinou sveden veškerý odpad z domu, tedy z. Přípravek účinně redukuje množství organického tuhého odpadu, fekálií a . Extra účinné bakterie do žump a septiků.

Zlepší účinnost - odstraní zápach. Rozkládá organické látky obnovením přírodního biologického procesu rozpadu. Nabízíme bakterie do septiků vhodné k likvidaci nečistot v septicích. Ekologicky rozkládá organické látky.


Odstraňuje zápach, vytváří a udržuje přírodní proces rozpadu. BALbio bakterie do žump, septiků a čističek odpadních vod . Domovní ČOV - Kanalizace a odpady. Vyzkoušejte nové české bakterie do septiku.


Zničte nepříjemný zápach ze septiku jednou pro vždy! U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . SET pro ŽUMPY a SEPTIKY s urychlovačem PROFI SET určený pro čištění žump, septiků a záchytných . Aby nedocházelo při vypouštění odpadních vod k ohrožení zdrojů pitné vody, není možné vypouštět odpadní jímky do povrchových vod nebo . Používání bakterií je v případě septiku i jímky základem. BIOSEPTIK bakterie do žump a septiků 1g. Bioseptik odstraňuje nepříjemný zápach, vytváří a udržuje přírodní proces rozkladu.


Po pravidelném používání se. Baktérie do septiku, žumpy - výrobok pre likvidáciu zápachu a organických usadenín vo Vašom septiku či žumpe. Také Vám dřez po mytí nádobí odtéká pomalu a zapáchá? Přemýšlíte o louhu a dalších chemických prostředcích, kterých už jste nalili do potrubí .

Jakmile se setkají s vodou obsahující organický odpa začnou bakterie. Máte prosím vás niekto skúsenosť s baktériemi do žumpy a následným vypúšťaním vody na záhradu,príp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky