pondělí 24. října 2016

Dekdren t 20 garden

Dekdren t 20 garden

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. ELASTEK GARDEN je vyroben z SBS. Drenažni a hydroakumulačni vrstva vegetačnich stiech. Separační a ochranná vrstva např.


Dekdren t 20 garden

Filtek 3– netkaná polypropylenová textílie o plošné hmotnosti min. Pruhy fólie sa spájajú presahom dvoch radov nopov. Plastová zakončovací lišta k nopovým fóliím Tslouží k pevnému uchycení a. TEPELNOIZOLAČNÉ DOSKY MULTIPOR MULTIPOR 20. FILTRAČNÍ GEOTEXTILIE FILTEK 200.


RT Výztuž základových pasů ze svařovaných sítí, t, 0. Diagonální latění 20x25mm po vzdálenosti 50mm. Prodám přebytek nopové fólie cca 40m2. Slouží jako drenážní a hydroakumulační vrstva vegetačních střech. There are rooms with capacity for people. GARDEN přesahy pásů, zajištění proti sání větru.


Dekdren t 20 garden

Nopová fólie perforovaná TGARDEN (role 40m2). Ve druhém kroku byl utěsněn prostor mezi chráničkou a trubkou, a to teplem smrštitelnou manžetou. Nopová hydroizolační folie Guttabeta Tgarden pro hydroizolace zelené . Resistance to tensile stress, longitudinal. Vybouráni dřevěných výplní dveřních otvorů včetně zárubni m2.


S 2JR, Označení průřezu 1t. DEKDREN - výška nopů 20mm , tl. Na filtrační vrstvu je navezena zemina v tloušťce . Drenážní a hydroakumulační vrstva – např.


Dekdren t 20 garden

Dekdren Tgarden , filtrační vrstva Filtek 300.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky