pondělí 3. října 2016

Drtič ovoce elektrický celonerezový

Koupím drtič ovoce , mlýnek na ovoce , šroťák na ovoce , nejlépe na elektrický pohon,. Nerezový drtič ovoce , řepy, brambor, kořenové zeleniny atd. Je to malý, skladný, ale výkonný stroj.


Metrák ovoce podrtí za minut. Elektrické , celonerezové DRTIČE OVOCE VARES FRUIT SHARK. Jako pohon je navržena ruční elektrická vrtačka (není součástí dodávky) .

Všechny typy drtičů ovoce mají celonerezovou drticí nádobu. Pod drticí nádobou se nachází elektrický motor, který funguje jako pohon. Tyto typy drtičů jdou upevnit přímo na lis tak, že drcené ovoce padá přímo do lisovacího koše. Trubkový stojan není součástí drtiče.


Popis: Prodám celonerezový drtič na ovoce na 3V. SHARK FRUIT kW Průměr drceného ovoce do cm. Rychlý a výkonný pomocník zahrádkářů. Drtič je vhodný na jablka, hrušky.


Tubus a drtící ústrojí tohoto vynikajícího.

Návrh a konstrukce drtiče tvrdého ovoce s elektrickým pohonem. Celonerezový nožový drtič ovoce vhodný k drcení především jádrového ovoce. Unikátní konstrukce velko- kapacitní násypky, celonerezové provedení stroje, vysoká životnost, maximální . Vertikální celonerezový drtič ovoce , zeleniny a okopanin 2kW. Prodám nový,výkonný, celo-nerezový ,bezúdržbový drtič ovoce -po . Jan Prodám celonerezový drtič na ovoce na 3V.


Vyrábím celonerezové elektrické drtiče ovoce na výrobu domácí. Teno drtič na ovoce je určen k drcení ovoce pomocí běžné elektrické vrtačky. Krouhací kotouč je nerezový . HECHT 6- elektrický drtič větví, SHARK kW - drtič.


FRUIT - celonerezový drtič ovoce , HECHT 6SILENT - elektrický drtič. Kvalitní vodní lisy (hydropress) a drtič na ovoce pro výrobu moštů. Lisování bez potřeby mechanické síly a elektrické energie pouhým tlakem vody z. Kvasící ( fermentační) dvouplášťová celonerezová nádoba s obsahem 2litrů.


Tento drtič je určen k drcení ovoce pomocí běžné elektrické. Pohodlná služba vyhledávání oznámení o . Oct Existuje i drtič na ovoce , k jehož pohonu se využívá elektrická vrtačka. ZAHRADNÍ DRTIČE elektrické drtiče.

Lisy mohou být celonerezové nebo z kombinace nerezu, oceli a plastu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky