středa 5. října 2016

Instalatérství ptáček

Instalatérství ptáček

Ptáček armatury do koupelny, plastové armatury a sifony pro připojení sanity a příslušenství, vanová lišta, vanový sifon, pračkový ventil a další. Koupelny Ptáček , děláme koupelny, ve kterých se žije. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček.


Největší galerie koupelen v ČR. Instalatérské a topenářské práce, poradenství v Táboře, Praze, Českých . Našimi zákazníky jsou stavební firmy, developeři, instalatéři , topenáři i koncoví uživatelé. Ať jste investor, velká stavební firma, developer, topenář či instalatér nebo konečný. Provádím instalatérské , topenářské, zámečnické, nástrojářské, zednické, malířské, natěračské i lakýrnické práce. Nabízím montáže, opravy, revize i. Velkoobchod z oblasti TOPENÍ - PLYN - VODA - SANITA Firma PTÁČEK - velkoobcho s. MOŤKA MILAN-VODA- TOPENÍ-PLYN.


Provádění instalatérských a topenářských prací. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Ať jste velká stavební firma, developer, topenář či instalatér nebo konečný uživatel, . Součástí společnosti PTÁČEK je také tzv. Ptáček Akademie, nabízející odborné vzdělání, díky němuž může projektant, topenář, instalatér aj. V Praze najdete koupelnové studio Ptáček v prostorách obchodního centra.


Spoločnosť PTÁČEK – velkoobcho a. Stavební firma Ptáček - na trhu více než let. Aktuální i úplný výpis firmy PTÁČEK -velkoobcho a. Jednalo se o instalatérských prací, plynu, podlahového topení, instalace oken, dveří a výmalba. Jihomoravský kraj Brno-venkov Modřice PTÁČEK - velkoobcho a. Zajistíme, abyste pili jen zdravotně nezávadnou vodu, která vám nebude škodit a snižovat životnost vašich spotřebičů.


Také provádíme komplexní instalatérské. Do projektu je plánováno zapojit celkem 2osob . Velkoobchod v oblasti zboží pro instalatérské firmy a výstavbu inženýrských sítí. Skladník centrálního distribučního skladu Ptáček - Jinočany.


Prodavač obchodu s instalatérskými potřebami - Jinočany. Nový areál pro společnosti Ptáček vyroste v prostoru bývalého. Obchodní centrum bude nabízet široký instalatérský a topenářský sortiment. Ptáčkovi se zaměřili na koupelny a jejich studií přibývá. Voluma – odborník na instalatérské a topenářské práce.


Vodoinstalace, rozvody vody, montáže a revize vodoměrů, ale také topných systémů. Oficiální stránky společnosti PTÁČEK - velkoobcho a. Akční ceny na profesionální nářadí pro instalatéry a topenáře! Využijte akční nabídky značky REMS a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky