pondělí 10. října 2016

Koupelny jas ostrava

Koupelny JaS - největší vzorková prodejna na Moravě. Nabízíme vany, baterie, koupelnový nábytek. KOUPELNY JaS – obrovský výběr keramických obkladů, dlažeb a sanity v rozmanitých cenách. Prodej obkladů, dlažeb a vybavení koupelen.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.

Zájemce prosíme o zaslání životopisu na adresu:. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení. Ostrava – Radvanice, příjme pracovníka na pozici:. Every month we have millions of visitors on Kompass, looking for companies like yours.


Register your company on Kompass and build your FREE company . There are no stories available. Více o nabídce práce: mzda 18 .

V prodejnách společnosti koupelny JaS naleznetre spoustu vzorkových koupelen. Kontaktní osoba, Petr Jeřábek. Dále sortiment stavební chemie - lepidla, . Velkoobchodní a maloobchodní prodej keramických obkladů, dlažeb a koupelnových doplňků.


Spokojený klient je naším cílem. Další prodejny najdete v Šumperku, Prostějově, Otrokovicích a Valašském . Garantujeme, že s námi budete spokojeni. KOUPELNY JAS – Prodáváme keramické obklady, dlažby, vany, koupelnové doplňky, sprchové kouty, zrcadla, umyvadla,.


Největší vzorková prodejna na Moravě. Tomáše Bati 37 Otrokovice, Czech Republic. Obklady, dlažby, vany, sanita výrobců . Rako, Cersanit, Teiko, Dřevojas a dalších. Vystaveny obklady, dlažby, vany, koupelnový nábytek a sanita.


Combi Concept Concept plus Cult Defile Denver Doppia . Full information about Establishment. Rohové poličky do koupelny jsou vyrobeny z nerezu, českým výrobcem drátěného.

Efektivně řešené úložné prostory do koupelny pojmou vše. Recenze, zkušenosti a hodnocení zaměstnavatelů. Hodnocení zaměstnavatelů nebylo nikdy jednodušší.


Připojte se do velkého hodnocení firem a podívejte se,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky