pondělí 3. října 2016

Malý postřikovač

Malý ruční postřikovač s nádobou o obsahu l. Je vybaven pístovou pumpou, . Postřikovač Marolex mini 5VITON je inovací postřikovačů mini 500. Ruční postřikovače na zahradu. Malý tlakový postřikovač na litru postřiku do jedné ruky.


Spolehlivý malý postřikovač za perfektní cenu.

HECHT 415V - tlakový ruční postřikovač. Malý praktický postřikovač SOLO 4s objemem nádrže l. Ochranný zvon - malý s herbicidní tryskou. Balení: Vyberte, ks (1Kč).


Na malé zahrádky nebo balkony postačí ruční postřikovač s objemem nádrže nebo litry. Robustní pumpa dosáhne potřebného pracovního . Je vhodný pro ošetřování rostlin na zahradě, na balkóně, ale i rostlin pokojových. Plastový kryt ve tvaru trychtýře na postřikovací hlavici u postřikovačů.

Brání vniknutí postřiku na nechtěné plochy. Mesto Bugsi je malý praktický tlakový postřikovač k nejrůznějšímu použití vyznačující se kvalitou a pevností použitých materiálů nesoucí označení Made in. Vyrobeno z polyethylenu tato robustní stojany . Mechanické postřikovače jsou nejlevnější, nenabídnou vám však žádné doplňkové funkce.


Malý postřikovač může být pístový nebo mechanický. ZAHRADA Malý domácí postřikovač l. S plynule nastavitelnými obrysy postřiku můžete flexibilně a dle potřeby zvolit mezi . KINGJET LGje spolehlivý malý postřikovač za perfektní cenu. Nádrž postřikovače ze stabilního plastu s popruhem. Do skleníku, pro postřik balkónovek nebo pokojových rostlin, pro . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Malý , praktický a snadno připojitelný ke každé hadici.


Takový je postřikovač Kärcher. Kruhový postřikovač for_q 360° malý : doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zasuňte K-klíč nebo malý šroubovák do otvoru „on –off“. Automatický postřikovač Aesy Plus dobíjený akumulátorem zajistí pohodlnou práci.


Společnost GARDENA má zavlažovací a čisticí postřikovače , které to dokáží.

Malý a kompaktní postřikovač pro čištění a zavlažování - nyní odolný vůči mrazu. Konvový postřikovač Solo 4COMFORT 5l Tlakový postřikovač SOLO 4s. Tlakový postřikovač řady GARDENA Comfort má objem litru a ideálně se hodí k. Zvonek malý na postřikovač 8L.


Profesionální postřikovače Švýcarské firmy BIRCHMEIER. Top profesionální postřikovače BIRCHMEIER jsou vyjmečné svou robusností s efektivním postřikem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky