úterý 25. října 2016

Obklady a dlažby

Obklady obkladačky a dlažba do kúpeľne. Sme jedným z najväčších distribútorov keramických obkladov a dlažby v SR. Doplnky do kúpeľne a ďalší sortiment.


Nákup obkladov a dlažieb u nás bez rizika - dní na vrátenie. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Predstavujeme Vám najlacnejšie obklady a dlažby najvyššej kvality.

Navštívte náš Showroom pri Bratislave alebo naše výhodné možnosti dopravy až k Vám . Dodejte své koupelně, kuchyni, terase i balkónu šmrnc s novými obklady či dlažbou. Vyberte si jedinečné a kvalitní obklady i dlažbu od prověřených výrobců. Koupelny SIKO: kompletní sortiment pro koupelny. Drevá,Kamene,Betóny,Farby a dekóry.


Predávame obklady , dlažby , keramické obklady , dlažby interiérové, dlažby exteriérové,obklady do kúpeľne, obklady . Kúpeľne Ptáček - to sú kolekcie kúpeľní, katalóg kúpeľní, fotogalérie kúpeľne, kúpeľňové štúdiá po celom Slovensku. Dizajn pre kúpeľne, inšpirácie do kúpeľne.

Množstvo vyvzorkovaných materiálov, ukážkové kóje s najnovšími trendmi, kde určite nájdete tie pravé obklady a dlažby. Vybíráte obklady nebo dlažbu do koupelny, interiéru nebo exteriéru? Nabízíme stovky typů a vzorů dlažeb.


Nevíte jak se v sortimentu orientovat? Z velkého množství různých vzorů, barev a textur si určitě vyberete! Naší specializací je široký sortiment obkladů a dlažeb různých značek, tvarových a barevných provedení. Díky naší nabídce vytvoříte . LOS KACHLOS je přední českou společností zabývající se prodejem obkladů a dlažeb, sanitární keramiky, koupelnového nábytku a doplňků. Oddělení dlažby a obkladů nabízí velmi široký výběr sortimentu tuzemských i zahraničních výrobců.


Zveme Vás k prohlídce modelových koupelen a kuchyní, . Potrebujete poradiť s výberom vhodného obkladu či dlažby? Ponúkame kompletné profesionálne poradenstvo, navštívte jednu z našich 80 . Fotogalerie koupelen a wc, kuchyní, obývacích pokojů, obklady do koupelny i dlažba do kuchyně. Ponúkame kvalitné talianske keramické OBKLADY a DLAŽBY , elegantné KÚPEĽNE plné sviežeho dizajnu, šikovné 3D návrhy . Rozsiahly výber obkladov a dlažieb.


Veľký showroom v predajni PRESPOR na Turbínovej 1. Služby architekta pooskytujeme zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky