čtvrtek 6. října 2016

Ocelová montáž 11mm

Tento model lze upevnit pouze na 11mm lištu. Obsahem balení je také klíč pro . Násuvná dvoudílná ocelová montáž pro Weaver systém v provedení ALFA - s utažení pomoci páček. Adaptér pro přechod 11mm rybiny na Weaver (22mm).


Pevná ocelová montáž Kozap, záruka přesné střelby a dlouhé životnosti.

Pevná oceľová montáž Kozap, záruka presnej streľby a dlhej životnosti. Násuvná dvojdielna oceľová montáž , šírka rybiny 11mm , pre malorážky, ČZ 45. Velmi pevná ocelová montáž pro ZKM 4s podhledem.


Jednodílná ocelová montáž pro kulovnice Brno Effect 30mm. Dvoudílná ocelová montáž pro malorážky a CZ 20 1. KOZAP palcová ocelová montáž na 11mm rybinu, jako nová, použita párkrát na malorážce SUHL 1a Weaver T3 viz. Montáž na puškohled CZ 5ocelová.

Nabízíme kvalitní montáže pro všechny druhy zbraní,naše montáže nabízíme v té. Ocelová lištu pro dlouhou zbraň. Komplet obsahuje: základnu montáže , oka, destičky, . Predám skoro novú guľovničku LUGER 22. Magnum s puškohľadom 2-7xs osnovou č. Na vrchu príprava na montáž 11mm. UTG adaptér 9- 11mm na weaver lištu (nízká).


Základna s oky pro tubus optiky 30mm. Weaver montáž pro Brno Combo a Expres od tradičního českého výrobce, lze použít i na Bettinsoli. Veľmi kvalitná s aretačnou skrutkou na kvalitnejšie ukotvenie montáže proti. Taktická montáž pro CZ Skorpion 61S, SA vz.


Libela montáž mm na tubus. Gamo montáž TS 2s podhľadom 9- 11mm. Duralová dílná(mm) a ocelová jednodílná( mm ) zamluveny. Optisan SA30DL nízká (rybina 11mm ), Cena:.


Násuvná jednodílná ocelová montáž na Baikal, IŽ, Bettinsolli, Sabatti.

Na předmět neposkytuji záruku bez záruky. Ceník dvoububnových navijáků IGLAND pro pevnou montáž. Lano ocelové SEAL 1drátů, 11mm x 50m, s konc. Součástí balení jsou imbus klíče. Brno 50 ZH 3s podhľadom, 1-diel.


Pevná, ocelová , jednodílná montáž. Prodám montáže puškohledů a jejich díly. Dolomit 4xocelový , brynýrovaný tubus 1. Balení obsahuje úchyty pro montáž 11mm a 20mm weaver.


Náhradní zásobník na ocelové broky s kapacitou ran pro vzduchovou pistoli Crosman.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky