středa 5. října 2016

Sliz do vany

Síťka do vany na hračky s úchyty. Stříkací kostičky zvířátka do vany. Glibbi želatina do koupele pouzití vany ruzova Tip. Koupelová želatina pro děti Gelli Baff. Slime baff je další variantou zábavy do koupele!


Děti si odporný sliz zamilují stejně jako želatinu.

K dostání je ve třech barvách - modré, červené a zelené. Prášek Glibbi přemění vodu do zeleného slizu a zábavné koupání může začít. Glibbi se smíchá s vodou a může začít zábavné koupání. Voda se změní v barevnou hmotu, která nelepí, nebarví kůži ani vanu.


Zmeň vodu na sliz a potom naspäť na vodu. Glibbi sliz do vany přemění vodu do slizu a zábavné koupání může začít. Zábava do kúpeľa pre všetky deti.


Glibbi Slime sliz do vany - Demo se zmrzlou Elsou a Annou.

Vana plná slizu GREEN Slime Baff. Vytvoř si práskací vodní lázeň. Se slizem Glibby od Simby se zaručeně nudit nebudete. Zelené slizy do vany Glibbi za příjemnou internetovou cenu.


Nakupujte online a šetřete čas i peníze. Den Dopravy ZDARMA - měsíčně. Sliz do vany sypká směs 2ks v krabičce 14x20x6cm.


Po koupeli stačí jen doplnit vodu . Inzerát Gibbi - sliz do vany v okrese Břeclav, cena 2Kč, od hrackarnasrdicko na Sbazar. Chobotnice sliz lezoucí po skle 3ks plast 8cm na kartě. Fisher Price - Sloník do vody. Cena: 1Kč, Lokalita: Ústí nad Labem.


SLIZ DO VANY v prodejnách ALBERT Hypermarket, platnost: 6. Míčky do bazénu 5cm - 100ks. Dostupnost: SKLADEM Počet: kusů. Proměň vodu v barevný rosol ! S rosolem Glibby od Simby, ve čtyřech barevných variantách, se zaručeně nudit nebudete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky