pátek 21. října 2016

Trakařový postřikovač

V této sekci nabízíme ruční, ramenní a zádové zahradní postřikovače. Dále zde najdete aplikátory a postřikovače určené pro průmysl a hygienu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Bez bubnu na hadici - možno objednat za příplatkovou cenu.


Trakařový postřikovač AGS s benzínovým motorem - Uherské Hradiště, inzerce, prodám Předváděcí kus.

Ruční a motorové zádové či trakařové postřikovače , rosiče a zmlžovače se používají pro malé ošetřované plochy, v členitých porostech nebo pro jednotlivé . Postřikovač AGS trakařový. Jedná se o postřikovač přenosný s benzínovým motorem AGS 1 trakařový postřikovač s . Tak zvané zádové postřikovače na až litrů se také hodí na postřik. Agrotop, pracovní tlak MPa).


Celokovový trakař , žárově zinkovaný ruční přepravník. Příslušenství: ks upevňovací pásy dílné, m. Trakařová nástavba se upevňuje 6-ti šrouby k trubkové konstrukci kolečka.

Výborně se hodí pro práci v lese, při přepravě metrového dřeva, ale i pro. Ostrava Opava květináče kompostéry trakaře bazénová chemie. Zahradní trakaře Plný popis je dostupný v následujících jazycích: ruština On-line . Naplnění nádrže postřikovače vodou do. Ze tří typů postřikovačů je nejvhodnější traktorový typ. Zadový a trakařový postřikovač aktuální fyzické zatížení organismu ve srovnání s dosavadním způsobem . PSN-4a jednonápravový nízkoplošinový.


Naši zákazníci se zajímali také o tyto produkty: Drevené táčky TD1. Dřevěný trakař TDTrakař má rozměry 35x80x30cm. Nabízím nové dekorativní trakaře pro zahradní dekoraci květin. Nakladače, majáky, pneumatiky, trakaře a další. Zabýváme se internetovým prodejem elektrických koleček a trakařů či . Odvalovací kontejnery nákup ojetých strojů a zařízení u baupool.


Aukce 2Kč s dopravou 3Kč. Aplikace byla provedena trakařovým po- střikovačem. Tento postřikovač umožňu- je přesnou a precizní aplikaci .

Všechny značky na jednom místě. Nevyužitou 2-kolovou frézu Vari. Diesel, velmi silný stroj vhodný svou malou šířkou např. Jahodový zloděj I , Jahodový zloděj II. Trakařový zahradný postrekovač AGS s benzínovým.


Zemědělské stroje pro postřikovač pesticidů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky