pondělí 28. listopadu 2016

Sušák do sprchového koutu

Praktický skládací sušák do sprchového koutu. Garantujeme předání zásilky přepravní společnosti do hodin od objednání. Díky svému tvaru jej můžete umístit do sprchového koutu a tím vám uspoří mnoho místa. Sušák na prádlo Tower 3je velice praktický a jeho délka šňůr je metrů.


Po rekonstrukci máme tento sprchový kout s hlubší vaničkou a sedátkem ( SABINA od Ravaku, vel. 90), nemáme vanu. Nemáte prosím typ na nějaký mini sušák , .

Sušák Pegasus V Duo vám doma ušetří místo. Umístí se na vanu nebo do sprchového koutu , kde nikomu přes den nepřekáží, celkově ho lze . Věžový sušák na prádlo určený pro vnitřní použití. Snadné řešení nabízejí praktické sušáky , které se hodí i do velmi malých.


Vileda rozkládací sušák na prádlo EXTRA m. Vedle sprchového koutu , vany a umyvadla hledáme místo pro . Představíme vám domácí sušáky značky LEIFHEIT, jež se řadí k těm nejkvalitnějším, a také. Některé typy se pohodlně vejdou například do sprchového koutu. Rozkládací sušák na prádlo TOWER 2je ideálním řešením pro vícečlenné.

Sušák je pojízdný, takže ho snadno přesunete z místa na místo. Patrový sušák na prádlo Pegasus Tower 1značky Leifheit. V blízkosti umyvadla nebo sprchového koutu ručníky chrání žebřík před postříkáním.


Lze snadno umístit na vanu nebo do sprchového koutu. Tento sušák na prádlo je dobrou alternativou k běžným stojacím sušákům, protože nepotřebuje tolik místa, a vejde se dokonce i do koupelny. Sušák lze jednoduše zavěsit na dveře nebo zástěnu sprchového koutu.


Konstrukce sušáku umožňuje jeho stálé zapojení do sítě. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Sušák X na prádlo do sprchového koutu najdete a porovnáte na Srovnanicen. Díky třem patrům umístěným nad sebou vám v . Výplň sprchového koutu může tvořit polystyrol nebo bezpečnostní sklo.


Sušák otočný ES elektrický - bílé provedení - Doplňky do koupelny OLSEN SPA. Sušák pevný ES elektrický - stojanový - Doplňky do koupelny OLSEN SPA. Sušák ručníků i sušák na prádlo na stěnu . Můžete však využít i speciální sušáky na vanu nebo na otopná tělesa, případně postavit vícepatrový sušák do sprchového koutu.


Flexibilní tří-úrovňový sušák , který se vejde i do sprchového koutu. Nezávislé rošty mohou být zcela otevřené nebo polosložené a .

Elektrický sušák ručníků do moderního interiéru V černé barvě jsou nejen trubky a uchycení, ale i napájecí kabel a elektrická zástrčka. Elektrická zástrčka je pevně nainstalovaná k sušáku - v případě poškození je nutné provést výměnu. S tímto variabilním sušákem můžete využít k sušení prádla či ručníků místo na radiátoru. Univerzální věšák COMPACT na dveře, do sprchového koutu , WENKO.


Celková délka šnůry (m): a více Typ sušáku : nástěnný Materiál: plast Nástěnný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky