středa 28. prosince 2016

Automatické tlakové stanice

Automatické tlakové stanice (AT stanice) jsou určené pro akumulaci a čerpání pitné vody. Jsou vhodné pro čerpání vody bez mechanických příměsí. Rozklikněte záložku Parametry. Má šedou barvu, je vpravo, mírně dole.


Nejlevnější a nejjednodušší řízené tlakovým spínačem moderní řízené mikropočítačem nejmodernější řízené mikropočítačem s otáčkovou regulací základního . Za velmi výhodné ceny navrhneme, dodáme a namontujeme automatické tlakové stanice s frekvenčním měničem kmitočtu nebo řízené tlakovými spínači.

Hydro Multi-E jsou automatické tlakové stanice speciálně navržené pro. PRESSOMAT - tlakové stanice se dvěma čerpadly. Jsou také vhodné jako domovní vodárny v . Stanice jsou osazeny rozvaděči, které zajišťují tyto funkce: jištění ATS, úplná . Cílem této práce je kompletní návrh automatické tlakové čerpací stanice pro bytový dům, obsahující odstředivé čerpadlo s elektromotorem, řídicí jednotku a . Zásobování vodou v oblastech, kde není . Příslušenství pro automatické tlakové stanice DAB. AUTOMATICKÉ TLAKOVÉ STANICE.


Název zakázky, Dodávka automatické tlakové stanice pro opravu ATS ve Frýdku-Místku.

Zvolte prosím jiné oddělení nebo použijte vyhledávání pro nalezení Vámi . Nabízíme kompletní stavební a technologické dodávky ATS stanic. Pro jednodušší spolupráci a návrh technologie jsou potřebné . Pro čerpadla a automatické tlakové stanice (ATS). V obcích Klučov a Lstiboř jsme provedli výstavbu vodovodu, vodovodních přípojek a automatické tlakové stanice. Grila nazvaný Sputnik vyrobený ze staré automatické tlakové stanice a nerezového plechu (z toho jsou i lopatka a obracečka). ATS, ako už z názvu vyplýva, slúži na zabezpečenie tlaku v rozvodoch požiarnej, pitnej, úžitkovej, priemyselnej a inej vody.


Automatická tlaková stanice - 2ks čerpadel, tlakové spínače (CPS 10). Anotácia: Úkolem této bakalářské práce je projektování silnoproudých rozvodů, řízení automatické tlakové stanice a seznámení se s účelem a . Jedním z předních světových výrobců automatických tlakových stanic je firma WILO SE. Sortiment WILO výrobků tohoto oboru sahá od . Jedná se o stavebnicový systém,.


Naše společnost nabízí realizaci technologických . ATS) se skládá z korozivzdorného horizontálního monoblokového vícestupňového odstředivého čerpadla, tlakové nádoby a . ATS jsou určeny k zásobování hospodářství a průmyslu pitnou nebo užitkovou vodou bez mechanických příměsí o teplotě do °C. Tlaková stanice CONTROL BOOSTER s vícestupňovými čerpadly vhodné k čerpání čisté vody bez pevných příměsí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky