pátek 30. prosince 2016

Opěrné tyče k rajčatům

Nabízíme opěrné spirálové tyče MAX vroubkované i hladké k popínavým rostlinám rajčatům paprikám. Spirálová tyč zinek průměr 7mm. Navíc tyče k rostlinám za trvale nejnižší ceny. Opěrná sklolaminátová tyč je pružná a odolná povětrnostním vlivům. Mnohem lepší službu mi teď prokazuje dvoumetrová tyč z betonářského železa.


Burdovi, jak zde radíte a stále spirálové tyče k rajčatům vyrábí.

Sklovláknová tyč k rajčatům 10ks balení. Oblouk opěrný na rostliny cm. Pevná, kovová, spirálová tyč pro podporu k rajčatům 1cm. Tyč k rajčatům kovová 1cm.


Potřebujete oporu k vašim květinám, rajčatům , fazolím atp. Nabízíme bambusové tyče o průměru cca 1cm jako oporu či pro jiné využití nejen na zahradě. Opěra na rajčata SPIRALA d5mm 180cm. Na e-shopu najdete vše pro dílnu ( vybavení, nářadí), zahradu (sekery, pily), domácnost (úkli kuchyňské potřeby) a . Tyč na rajčata doporučujeme zatlačit do země již při výsadbě sazenic na záhony, aby .

Jak si s nimi poradit, když se pak vytáhnou do výšky či se prohýbají pod tíhou úrody? Pomocí praktické opěrné konstrukce, s jejíž výrobou nám . Opěrná spirálová tyč která slouží jako podpora zeleniny na zahradě nebo ve skleníků. Další v kategorii Opěrné a upevňovací prvky.


Používá se jako opora pro vyrůstající rostliny, rajčata , papriky apod. Vše skladem, dodání na adresu do hodin od objednání v . Délka spirálové tyče 200cm, 180cm,160cm. Podpůrná tyč k rostlinám - rajčatům.


Opěrná plastová tyčka slouží jako podpora růstu nejen k orchidejím. Rajčata nejsou tak teplomilná jako papriky a také pro klíčení jim stačí. Také pamatujte na to, že bude nutné rajčatům dát opěrný kůl nebo tyč. Víceúčelová sklolaminátová tyč , slouží jako opora na rajčata , sloupky el. Tyče sklolaminátové 180cm x mm, ks.


Opěry a tyče ke stromům, opěry pro stromy. Mřížka opěrná do truhlíku kovová 50cm hnědá. Podpěra rostlin tyč opěrná podpůrná x cm.


Mimo tradičně vyráběné opěry k rajčatům vyrábíme též spirály pro pěstování. Lze je použít jako opora rostlin, či jako nosné sloupky k plastovým sítím a dekoračním pletivům.

Opěrné tyče k rajčatům mají multifunkční použití na vaší zahradě. Postarejte se o rajčata , která jste vysadili v polovině května ven nebo už. Tyčkovým rajčatům vyměňte opěrné tyče za vyšší, převažte je, jak . Materiál: pozinkovaný kov Barva: stříbrná.


Popis: Kovová tyč ve tvaru spirály se používá zejména jako podpěra při pěstování rajčat. Síť opěrná pro rostliny MARNET 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky