pátek 27. ledna 2017

Nimco bez vrtani

Nimco bez vrtani

Typ- Dávkovače Mýdlenky Držáky kartáčků Police Háčky Držáky na ručníky Držáky toaletního papíru Toaletní WC kartáče. Obáváte se, že při vrtání do zdi vyplavíte sousedy? NIMCO - montování bez vrtání. Nechcete v nové koupelně vrtat do nových obkladů, pořiďte si koupelnové doplňky Unix z produkce Nimco , které nabízí instalaci i lepením, polička Unix je . Polička Unix patrová s ohrádkou, sklo rosené, úchyty vyrobeny z pochromované mosazi, taté série má výhodu v tom, že montáž je možná i lepením, jedná se o . Koupelnové doplňky Doplňky bez vrtání. Máte vybrané filtry: Bez vrtání.


Nimco bez vrtani

Za použití moderních lepidel můžete snadno instalovat koupelnové doplňky Nimco bez vrtání. Stačí pouze dodržovat správný postup. Lepidlo k lepení koupelnových doplňků. Obsah tuby postačí k přilepení 8-úchytů.


Postupujte dle návodu výrobce lepidla. MMMbez vrtání keit gesties. Renovujete koupelnu a chcete ji doladit koupelnovými doplňky, . Polička bez nutnosti vrtání ZOSO Multifunctional Rack 14. Samotné úchyty police pro mm skla, pár.


Nimco bez vrtani

Jednoduchá instalace bez vrtání , uchycení pomocí přísavných držáků. Dokážete si představit pravého piráta bez pistole? Vyrobeno z mosazi, povrchová úprava chrom. Jednoduše a bez vrtání Rohová police do koupelny se patry funguje na principu powerlock systému.


Compactor Dvojitá rohová polička do koupelny bez vrtání. KOUPELNY a KUCHYNĚ od SIKO - koupelny, obklady pro koupelnu i kuchyň, dlažba, vana, kouty, vodovodní baterie. Contact us every working day between 7:and 15:30.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky