pondělí 30. ledna 2017

Samonosné žumpy

Tato jímka - žumpa je samonosná, tzn. Není určena do míst, kde se vyskytuje spodní voda. Jímka je vyrobena z certifikovaných . Mirosep - let záruka na plastové jímky, septiky, žumpy.


Samonosné plastové jímky, žumpy a nádrže.

Jen u nás máte možnost zakopit jímku s dopravou zdarma po celé České i Slovenské republice. U žádné jímky není uzamykatelný poklop součástí. Nabízíme vysoce kvalitní polyethylenové samonosné nádrže ( jímky, septiky, žumpy ) vyráběné rotačním tvářením plastů HDPE.


Montážní návod k instalaci samonosné plastové jímky naleznete zde. Dokonalé nemecké nádrže a septiky za slovenské ceny. Rýchle dodanie, platba pri dodaní žumpy. Ponúkame Vám kvalitné samonosné plastové žumpy a zberné nádoby na vodu.


Naše výrobky sú statický posúdené a certifikované a 1 vodotesné.

Plastové žumpy jsou vodotěsné, stabilní, odolávají agresívním látkám a jsou samonosné. Naše plastové žumpy jsou ideální pro zachycení odpadních vod. Plastové jímky a žumpy nabízejí vysokou odolnost a jsou vhodné jako podzemní jímky. Nie sú lepené, zvarované apod. Oproti konkurencii Vám ponúkame žumpy 1 . Ideálnym prostriedkom k tomuto účelu sú sklolaminátové žumpy , ktoré v týchto.


Zbavte se problémů s odpady a spolehněte se na samonosné septiky a žumpy - Nádrže NKL s dopravou a montáží po celé ČR. Jímky samonosné kruhové jsou vhodné pro použití u obytných objektů R které nejsou vybaveny kanalizací. Slouží k shromažďování fekálií. Táto záchytná nádrž - žumpa je samonosná, tzn.


Nie je určená do miest, kde sa vyskytuje spodná voda. Nejsou lepeny, svařovány apod. Plastové samonosné žumpy a nádrže na dažďovú vodu na AAA POPTÁVKA.


CZ, kde se sdružují spolehlivé obchody, ověření . Jímky a žumpy samonosné – hranaté ( vyráběné na základě statických výpočtů) Vhodné použití u obytných objektů, které nejsou vybaveny kanalizací. Podzemní plastové nádrže AS-PP. Manipulace a montáž samonosné jímky ( samonosné žumpy ) je velice jednoduchá díky její nízké hmotnosti.

Usazení jímky se provádí na železobetonovou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky