pondělí 20. února 2017

Al ko sub 15001

Celý popis a technické parametry. Ponorné čerpadlo s plovákovým spínačem pro automatické spínání a čistou vodu. Hřídel čerpadla se zušlechtěným povrchem a přesnými kuličkovými ložisky spolehlivě zabezpečuje vysoké dopravované množství a dlouhou životnost.


Výrobce AL -KO, prodej v sekci. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Moteur 550W - 2V - Avec flotteur extérieur - Hauteur refoulement: max m - Profondeur aspiration: .

Kialakítása kizárólag tiszta vagy enyhén . Tugev, praktiline ja eriti võimas. Ideaalne pump ümber- ja väljapumpamiseks basseinist, vannist, . Zobacz inne Pompy i hydrofory, najtańsze i najlepsze oferty. Plošné odsávanie: do mmDĺžka kábla: mnbsp;Výkon: 5WMax. Proizvođač-specifične osobine:-Float prekidač za automatsko upravljanje Sichen -visoka zaštita od trošenja i pouzdan rad trčanje po posebno obloženim vratila . Internetový predaj, ceny, cenník. Búvárszivattyú széles választékban weboldalunkon.


Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en!

Ideálne čerpadlá na prečerpávanie a odčerpávanie . Alkalmas medencék, vízzel elárasztott pincehelységek illetve kutak . Alter Preis 6€ - Ersparnis auf wogibtswas. Najmočnejši model SUB s posebno veliko zmogljivostjo črpanja. Optimale Niveauregulierung Mit der frei einstellbaren Halterung zur Positionierung des Schwimmschalters . Na tento produkt se vztahuje letá záruka.


Napište si o slevu na tento produkt. S dopravovaným množstvím až 11. Hochwertige Ausstattung mit . Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z . Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. ServerVariables(SERVER_NAME) . Najwydajniejszy model charakteryzujący się . Alle Vorzüge einer flachabsaugenden Klarwassertauchpumpe in einem Gerät.


Fördert Klarwasser und saugt zuverlässig ab. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Ovaj model pumpe potapajuće za čistu vodu zahvaljujući svom motoru snage 550W, može da izvlači čistu vodu i sa dubine do metara, i izbacuje je na visinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky