pátek 24. února 2017

Čištění vstřiků common rail

Vyčištění trysky vstřikovače common-railu u vznětového motoru sice . U moderních vstřikovačů common rail platí o choulostivosti trysky a extrémních. Zda nafta vstřikovače zanáší, či čistí , to se ověřuje takzvanými . Proč čistit vstřikovače ultrazvukem. Provádíme plně automatické testování common rail vstřikovačů jejich čištění a samozřejmě také jejich následné opravy a . Zvyšuje efektivitu a chrání vstřiky.

Zbavuje naftu vody, a tím chrání opotřebení vysokotlakého čerpadla a precizních vstřiků. Na snímcích níže vidíme vstřiky před a po vyčištění. Je mozne pouzit vif letni ako cistic vstrikovacu common rail dam cele baleni - 5ml. Metanova-odskušané alebo ako jednorázový čistič TEC . Kontrola a opravy vstřikovačů , čerpadel COMMON RAIL , elektronicky řízených vstřikovacích čerpadel,.


Kompletní sada na vyjmutí a čištění vstřikovačů BMW (Bosch) bez demontáže hlavy válců. Test vstřikovačů na stolici, z. Tento proces zahrnuje instalaci náhradní trysky, těsnění, inspekci a čištění zbývajících prvků . Jejím doplňkem je čistič vstřikovačů rozpouštědlem, které čistí interní součásti.

Common Rail Injector - Duration: 4:26. Zvláště to platí u common railových vstřikovačů , které vyžadují velmi Systém. Vysoce kvalitní čištění paliva je důležité k účinné ochraně vstřikovacího systému.


Provádíme čištění vstřikovačů a palivové soustavy pomocí vysoce účinného. Vstřikovací systémy common rail pro osobní automobily produkují čtyři světoví výrobci. Jako nové fungují vesměs podobně, rozdíly však přijdou, když je potřeba. Měření množství paliva jdoucího do přepadu CR - čištění vstřikovačů. CR – čištění vstřikovačů ultrazvukem . DIAMAN Diagnostika specielně pro diselové motory na kódované čištění a regeneraci filtrů . Jdou nějakým způsobem ucpané vstřiky vyčistit nebo je nutná jejich (dosti nákladná) výměna?


Opravy a servis vstřikování common rail. Ta první zajišťuje čištění a dopravu paliva do vysokotlaké části, v které probíhá následné . Přístroj pro diagnostiku a čištění vstřikovačů zážehových motorů. Zařízení pro dopravu a čištění paliva (nízkotlaký okruh):.


Chrání a čistí palivový systém a vstřikovací trysky. Provádíme testování všech typů vstřikovačů pro osobní, dodávkové i. Jedná se o technologii čištění vstřikovacích systému jak dieselových tak i. Provádíme opravy vstřikovacích čerpadel a trysek, čištění ultrazvukem Bosch(piezo), . Balení litrů určené do ultrazvukové myčky na čištění dieselových vstřiků.

Vysoce technologický produkt vyvinutý rozsáhlými výzkumy je navrhnutý pro splnění přesných požadavků na moderní dieselové systémy a speciálně . Za prvé nadměrný zpětný tok (přepad), za druhé pak hlučnost, kouřivost, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky