pondělí 27. února 2017

Pozinkované profily prodej

May Vybrali jsme několik jeklů, se kterými často pracujete a necháváte si je pozinkovat. Tyto jekly nyní vedeme už pozinkované , takže máte opět o . L profily mají vyšší odolnost proti korozi. V nabídce jsou profily děrované, jeklové nebo válcované. Děrované profily se používají na výrobu .

Zde naleznete široký sortiment kvalitních pozinkovaných plechů v různých rozměrech a tloušťkách. Dle možností rádi zajistíme specifický rozměr pozinkovaného. Prodáváme dráty, betonářskou ocel, pozinkované , hliníkové, potažené, . Prodej hutního materiálu v Mladé.


Jiné: Jiné délky jsou možné . Nabízíme plechy černé, pozinkované , vzorované. Pozinkované profily u nás již v prodeji !

Hliníkové profily , prodej hliníkových profilů přes e-shop. Nabízí hliníkové plechy a pásy, hliníkové desky, hliníkové tyče a profily , ocelové plechy a pásy,. Online prodej v poptávkovém formuláři. Rozšířen prodej nerezových profilů.


Tyto nerezové profily jsou s různou povrchovou úpravou – kovově lesklé, broušené,. Plechy a pásy válcované za studena elektrolyticky pozinkované. Profily dělíme na požadované délky.


Použití: na tváření, výrobu automobilových součástek, ve stavebním průmyslu, strojírenství . Samozřejmostí je také prodej oceli, ocelových tyčí a trubek. Dodavatel, prodej hutního materiálu v Českých Budějovicích, Rudolfovská 109. HEB), ocel plochá, kruhová, betonářská a čtvercová, uzavřené profily (jäkl), . Somenor“ jsou známé z historického hlediska.


Předmětem prodeje je standardní kotec o rozměrech 3m x 3m. Konstrukce je provedená z pozinkovaných profilů : rám z U- profilů 40x3 a zvlášť zahnuté profily. Nakupte sádrokartonové profily za nejpříznivější online ceny.

Zabýváme se prodejem hutního. Hlavní náplní je nákup a prodej hutních materiálů - plechy pozinkované , svitkové za tepla a. Skladem držíme i profily , nosníky, Jakly, trubky a betonářskou ocel. C profil , výnos do 1m průjezdu, do 6Kg hmotnosti brány, cena za prodej bm přířezu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky