úterý 28. února 2017

Pozinkovaný jekl 40x40

Ocelový uzavřený profil, čtvercového tvaru s podélným svárem, tak zvaný jekl , slabostěnný. Válcovaný za tepla v jakosti S235JR se zaručenou svařitelností. Pozinkované jekly nevyžadují žádnou další údržbu, ocel lze recyklovat a udržuje si atraktivní vzhled. Vybrali jsme několik jeklů, se kterými často pracujete a necháváte si je pozinkovat. Tyto jekly nyní vedeme už pozinkované , takže máte opět o . Pozinkovaný jekl , nejčastěji používaný jako vodorovný příčník při stavbě plotu či jako plotový sloupek.


Prodej pozinkovaných jacklů realizujeme paletovou . Prodám dvoudílná pozinkovaná vrata. Vyrobeno z materiálu jekl 50x30mm. Výplň vrat je tvořena tyčemi. Příruba varná 100x1mm pro jekl 40xmm- výpalek.


CZ-40x40x- Jekl hladký Vhodné pro všestranné použití např. Nerezomat, Nerezové plechy, trubky, jekly , tyče, potrubní příslušenství, nerez. Zdobený jekl - hranol pro ploty, brány a zábradlí KJV dutý pr.


Ocelové rámy, držáky pro solární panely, pozinkovaný profil jekl. Plotové pletivo ( pozink a PVC) objednáváme na míru, dle požadavků. Profily a plechy koupit o objednat u OBI.


Uzavřené profily se čtvercovým průřezem, tedy jekly různých rozměrů i výrobních délek přesně podle vašich potřeb. Tyto čtvercové profily nabízíme ve více . S tenkostěnnými profily uzavřenými se setkáváme také pod pojmem jekl , jackl, jäckl, jackel, jäckel, dutý profil, hranatá trubka (THR), čtvercová nebo obdélníková. Značení: Výška profilu (h) x Šířka profilu (b) x (c) x Tloušťka profilu (t). Zajistíme řezání, ohýbání, stříhání . Ocel čtyřhran 40xS235JR, 04-Ocel čtvercová, kg, 20.


Stříška na sloupek, jekl 30xmm, stříšku dodáváme pozinkovanou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky