pondělí 27. února 2017

Průchodky

Pestrý výběr kovové galanterie – patentek, kroužků na klíče, magnetického zapínání, průchodek, karabinek aj. STOKLASA - jsme tu pro Vás od r. V naší textilní galanterii waldes. Gumová průchodka pro kabel o průměru 4mm, montážní o. Průchodky kovové LORD 7mm černý nikl.


Shlédněte krátké video a dozvíte se, jak si průchodky jednoduše nanýtovat.

Místa, kudy má v oděvu vést gumička nebo stužka, je dobré opatřit tzv. Snadno jimi provléknete např. Aug Galanterní průchodky lze na kůži či látku připevnit ručně, nebo pomocí lisu. Po přečtení našeho foto návodu zvládnete oba způsoby. E-shop Kutil-Florenc i kamenná prodejna pro kutily, průchodky , provaznictí, domácí potřeby a. Kabelové vývodky a průchodky.


Pro ruční aplikaci velkých průchodek - plachtových kroužků. Sháníte kabelové průchodky nejrůznějších tvarů, barev a průměrů?

Náš sortiment obsahuje průchodky membránové, šroubovací, plastové a kovové. Nabízíme průchodky s podložkou se používají pro snadný průvlek oděvní šnůry a gumy. Plachtové kroužky se používají jako průchodky pro šňůry, nebo jako výstuž větracích otvorů. V blistru je párů plachtových kroužků. Dělené kabelové průchodky do kulatých otvorů jsou alternativou ke klasickým průchodkám , umožňují však protahovat i konfekcionované kabely.


Skvěle vám poslouží v každé místnosti, jejíž součástí je počítač, televizní přijímač. Kovová průchodka do otvoru ø 60mm. Povrchová úprava chrom lesklý.


Tvar průchodky umožňuje rychlou a jednoduchou montáž z jedné strany do požadované . Pryžové průchodky standard - Pryžové průchodky standard. Standardně dodáváno bez povrchové úpravy. Pomocí těchto průchodek například vyřešíme běh vody z ponorného čerpadla v nádrži směrem do rozvodu, aniž bychom museli zásadněji měnit strukturu či . Gumový prstýnek padnoucí do otvoru v plechovém krytu přístroje. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Tvarovky PVC, PVC-C, Mosaz - průchodky zde.


V této sekci najdete průchodky stahovací nebo lepicí různých průměrů. Mosazné kabelové průchodky se používají, kde je možný výskyt par nebo vyšších teplot.

Jsou určeny do zvláštních prostředí, kde nelze použít plastových . Upevňovací materiál dělené průchodkové systémy kartáčové průchodky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky