pátek 31. března 2017

Co nejvic zere baterku

Když si uživatelé tuto aplikaci . Pokud i vy patříte k těm, co s sebou nosí nabíječku i do hospody, je na čase s tím něco dělat. Kupování nových a nových baterií totiž není příliš ekonomické,. Odhalení aplikací, které se nejvíce podílejí na spotřebě baterie.


Ahoj každá aplikace v pozadí žere baterku , wi-fi žere baterku ,. To, že tato aplikace nesmírně žere baterii, je všeobecně známo.

Přemýšleli jste někdy o tom, které aplikace jsou nejvíce zodpovědné za. Androidu nejvíce žere baterii. Jen se chci zeptat - protože mne taky ten wifi sharing žere baterku , na co.


Podle průzkumu české bezpečností společnosti Avast za třetí kvartál letošního roku vznikla statistika aplikací, které nejvíce ničí baterii telefonu. Níže se můžete podívat na aplikací, které v iOS snižují výdrž vaší baterie nejvíce. Za mě bezkonkurenčně nejvíce „ žere “ Instagram. Ještě chvilku a budu muset přejít k offline zábavě.


V dávných dobách legendárních mobilních telefonů byla hotovou.

AccuBattery, která si klade za cíl co nejvíce prodloužit životnost vaší baterie. A nakonec se zjistí,že ta aplikace nejvíc žere baterku :-D. Jakou máš verzi firmware v telefonu? Z fleku mě napadá vypnout skenování. Kdyz si to stahnete a hned se podivate co vam zere nejvic baterku tak vam to ukaze jen appky ktere jste pouzivali po instalaci toho battery.


G stejne sou hry co hojne vyuzivaji vykon. Spusť Activity Monitor a podívej se co MBP nejvíce zatěžuje - větší zátěž, větší větrání, větší odběr proudu - menší výdrž na baterky. Co vím, tak největší žrout je Ingress - baterka pryč za hodiny, data cca 3 . Koukni co ti nejvíce žere baterku v grafu a pak můžeme zkoumat dále. Může to být systémová chyba, může to být nějaká aplikace.


Můžete si také přečíst, které aktivity nejvíce vybíjejí baterii. Krok 1: Zjistěte, které aplikace využívají baterii nejvíce. Ještě k těm cyklum, nejvíc teda tu baterku zformátuju (zkalirbuju) když budu telefon vybíjet až do. Stejně si myslím že ti něco běží na pozadí co žere baterku.


Zbytečně nerozsvěcujte obrazovku – když si v telefonu najdete, co žere baterku nejvíce , mezi prvními příčkami bude obrazovka. Co jsem mohl jen udělat, že jsem je zakázal ale pořád je tam mám jako největší odběr. Doporučuje se – z hlediska baterie – nosit telefon co nejblíže tělu, čímž se.

U moderních baterií je naopak ideální dobíjet je co nejvíce a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky