pátek 31. března 2017

Nimco led zrcadlo

Nimco led zrcadlo

V koupelně se věnujeme nejen osobní hygieně, ale rovněž se zde zkrášlujeme. Nástěnné podsvícené zrcadlo je praktické, tvoří také i významný . Kdo by to byl řekl, že taková malá věcička, jako je světelná dioda, by mohla způsobit revoluci? Světelné diody LED ušetří až energie ve srovnání s běžnými . Konstrukce z hliníkového rámu 32×19mm.


Nimco led zrcadlo

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze . Zrcadlo je navrženo zejména pro moderní . Koupelnové podsvícené LED zrcadlo. Za použití LED diod s vysokým výkonem . Zapínání přes pohybový senzor. V menších bytech bývá pro koupelnu vyčleněn jen velmi omezený prostor. Existuje však několik snadných triků, s jejichž pomocí se Vaše koupelna opticky i. Výkonné LED diody po celém obvodu zrcadla zakryté 8mm rámečkem.


Model s nejvyšší světelností. Kabelová spojka pro LED zrcadlo. Kategorie: Zrcadla s osvětlením. Dostupnost vždy ověříme a potvrdíme . Nimco LED zrcadlo se senzorem 800×600.


Nimco led zrcadlo

Nová technologie svícení za použití akrylátového skla-plexiglass. Sklo zrcadla o tloušťce mm. Možnost uchycení zrcadla v horizontální a. NIMCO LED zrcadlo osvětlené 500x800mm hranaté světla na bocích.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, . To jsou jen některé z výhod koupelnového zrcadla s LED osvícením, které. Záruční a reklamační řád pro výrobky NIMCO (10 kB) .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky