čtvrtek 30. března 2017

Objemová čerpadla

Podle pohybu pracovních částí rozdělujeme objemová čerpadla : s kmitavým pohybem – čerpadla pístová, membránová, radiální a axiální,. Princip práce peristaltického čerpadla spočívá v zapamatovatelnosti materiálu ze . OB21-OP-STROJ-SPS-SVE-M-4-001. OBJEMOVÁ ČERPADLA A KOMPRESORY. VOLUMETRIC PUMPS AND COMPRESSORS.


WANGEN X-Press excentrické vřetenové čerpadlo.

Zubová čerpadla řady ZUS jsou určena k dopravě viskózních a zahuštěných kapalin s mazací schopností do teploty . Naše čerpadla s rotačními písty jsou určena pro média o nízké, střední a vysoké viskozitě a nabízejí šetrné čerpání a spolehlivou výkonnost. Používají se často jako úsporná alternativa v . Rotační objemová čerpadla jsou ideálně vhodná jako podávací a dávkovací čerpadla pro celou řadu průtoků. Dvoušnekové čerpadlo Pomac je ideálním řešením pro hygienické zpracování. Dvoušneková čerpadla PDSP představují díky maximálnímu diferenčnímu tlaku bar a . Speroni KPM Provozní podmínky čerpadel Speroni KPM - Telplota vody do 60°C - Teplota okolí do 40°C - Sací.


VýrobciObchodníciPoskytovatel služeb.

Pokud se ptáte na vyspělou, robustní a výkonnou čerpací techniku, použijte objemová čerpadla s otočným pístem Vogelsang. Jejich používání nezná hranic. Sací výška čerpadla je závislá na hustotě čerpané kapaliny,. Hydrostatická čerpadla jsou objemová čerpadla s přímou přeměnou mechanické energie v potenciální hydraulickou energii. K přepravě tekutiny u tohoto typu . Prospekty objemová čerpadla Netzsch.


F530: skutečný obsah alkoholu v objemo. Nejvíce se zaměřím na lamelové čerpadlo, u kterého rozeberu jeho typy,. IV Čerpadla na pohonné hmoty, mazadla, chladicí kapaliny a beton 28.


IV Ostatní objemová čerpadla s kmitavým pohybem . NORIA celonerezová objemová čerpadla do studní a vrtů TERCA 400V Vřetenová čerpadla Noria Terca, kompletně vyvinutá v České republice, jsou určená. Převodník byl vypracován Eurostatem. Pokud pro kód CZ-CPA není uveden převod na KN, důvodem je . Při spouštění čerpadla je obtok úplně otevřen a postupně se zavírá.


Hadicová čerpadla jsou objemová čerpadla bez ucpávek a ventilů. Dopravované médium (viskozita až do 3mPas) nepřichází do styku s pohyblivými . AOP jsou objemová čerpadla s lopatkovým oběžným kolem určené pro.

Nabízíme čerpadla značek Sigma, Grundfos, Sea-land a mnoho dalších. AOP na 12V jsou objemová čerpadla s lopatkovitým oběžným kolem . Objemová – u kterých se střídá sání s výtlakem. Vyrábí rovněž čerpadla pro dům a zahradu a objemová čerpadla pro hutní, těžební a. SIGMA - desítky výrobkových řad pro každou situaci.


PT s čerpací jehlou jsou plně samonasávací objemová čerpadla. Poradí si s libovolnou směsí vody a vzduchu bez nutnosti samostatného nasávacího .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky