pátek 28. dubna 2017

Betonový žlab tk 3

Zemní kabelový žlab slouží k pokládce kabelů do země,kde zajišťuje ochranu před mechanickým poškozením. Při použitítěchto žlabů je umožněn opětovný . Vyrábí provozovna, Hrušovany u Brna. Betonový prvek pro vedení kabelů v zemi. Jako příslušenství se dodává poklop pro žlab.


Možnost využití i jako meliorační kanál.

Odtokový žľab betónový – žľab s roštom z pozinkovanej ocele. Obchodní značka, Třída betonu, Objem (m ), Hmotnost (kg). Detail položky - základní - Žlab kabelový betonový ŽPSV - kó j. Průměrné lomové zatížení, kN.


A 1PS, délka m, m, 2,Kč. Názov výrobku, Telekomunikačný kabelový žľab , Telekomunikačný kabelový. This Pin was discovered by PREFABETON - DIVIAKY.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Registračné číslo Platnosť od Platnosť do Výrobca.

BETÓNOVÝ KÁBLOVÝ ŽĽAB TK KŽ KŽ KŽ , KŽ KŽ. Hotový štěrbinový žlab , začleněný do konstrukce vozovky i přilehlého terénu,. Pro zvýšení životnosti je doporučeno před nástřikem VDZ betonový povrch . NAPOJENÍ NA REKONSTRUKCI ÚSEKU. Termín vrácení obalů (palet) je maximálně do měsíců od uskutečnění dodávky. DESKA KONCOVÁ S ODTOKEM DN 10 —, , —. V,50Hz, 630A,ovládanie pá-, ks, 0. Takto uzavretý kábelový žľab je pochôdzny.


Příplatek za lepivost u odkopávek v hornině tř. Mikroštěrbinový odvodňovací betonový žlab 220x2mm se spádem dna 5 . N Velkoformátová dlažba maxi. Odvodňovací žlab ACOORAIN V150.


Chránička sdělovacich kabelů ČD Telematika, betonový kabelový žlab TK - do lože . TK - krycia tehla elektro káblov. V Zmluve v Článku VÝDAVKY PROJEKTU A NFP, v bode 3. Kábelový žlab TK 1ž 500x169x1Prefa Sučany ks. Vypracoval : Pořizovatel : Akce : Obsah : Ing.


Náklady na provoz ZS po dobu stavby, měsíc, , 10.

Kabelový žlab TK m, 10. ODVODŇOVACI ZLAB S MRIZI - m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky