čtvrtek 27. dubna 2017

Obklady koupelna praha

V naší vzorkovně máme pro Vás připraveno několik vzorových koupelen , kde. Dále jsou u nás k shlédnutí stovky vzorků obkladů a dlažeb různých výrobců, . Vybírejte značkové a ekonomicky výhodné koupelnové vybavení, obklady a dlažby tuzemských i zahraničních výrobců. Nová vzorkovna v Praze již v provozu!


Obklady do koupelny – jednoduché vzory, retro textury i luxusní modely. Unikátní materiály s dekorem imitujícím kámen či dřevo.

RAKO … Obklady pro další generace. Moderní série nejen pro koupelny a podlahy. Systémová řešení pro veřejné a technické prostory.


Navštivte naše multimediální vzorkovny (Plzeň, Praha , Brno) a inspirujte se pro nákup obkladů a dlažby, stavební chemie, sanitární keramiky nebo celé . V naší prodejně naleznete širokou škálu sortimentu - od moderních designových koupelen až po retro dlažby a obklady ! LOS KACHLOS je přední českou společností zabývající se prodejem obkladů a dlažeb, sanitární keramiky, koupelnového nábytku a doplňků. ASSO - prodej keramických obkladů , dlažeb a mozaiky pro interiér a exteriér, sanita, koupelnový nábytek, stěrky, cihelné pásky. DORINT DG CENTRUM bylo pro vás otevřeno v Praze v květnu tohoto roku a právem získalo označení STUDIO OF EXCELLENCE.


Obklady , dlažby, koupelny , kuchyně, interiéry, bazény, exteriéry.

Top materiály a design, profesionalita, dobré nápady, spokojení zákazníci. Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu nové koupelny ? Pak potřebujete kvalitní obklady do koupelny. Naše nabídka obkladu a dlažeb spojuje styl, design, praktičnost a zároveň vytváří koupelnu pro všední dny, která vás uspokojí ve chvílích, kdy hledáte kli . Připravujeme pro Vás komplexní návrhy, vizualizace i realizaci designových řešení pro koupelny a interiéry již let. Centrum české keramiky Praha. Dodáváme moderní obklady i dlažby, . Dobrý den hledáme někoho na obklad koupelny.


Interiérové a koupelnové studio pro Vaší domácnost. Prodej obkladů a dlažby, koupelnového vybavení, skleněných tvárnic a stavební chemie. Návrhy, vizualizace a realizace koupelen. Luxusní interiéry a wellness.


Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček. Největší galerie koupelen v ČR. Koupelny na klíč Ostrava, Praha. Nabízíme zejména koupelnový nábytek, zrcadla, obklady , radiátory, WC, vanové zástěny, . Navštivte luxusní koupelnové studio v Kročehlavech u Kladna nedaleko Prahy. Nabízíme koupelnový nábytek, vodovodní baterie, obklady , sprchy.


Naše koupelnové studio ARMATI nabízí koupelny na zakázku, rekonstrukce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky