úterý 30. května 2017

Odvíčkovací stůl

Odvíčkovací stůl - univerzál - nerez U. Větší odvíčkovací stůl s nerezovou vanou a sítem. Nerezový odvíčkovací stůl pro všechny. Jednoduchý odvíčkovací stůl pro všechny typy rámků.


Vypouštěcí klapka, spádované dno, uvnitř vany vložené síto pro zachytávaní víček, odkládací část na rámků.

Vana se stavitelnými nožkami z nerezové oceli. Výroba z nerezu Říha, Provedení Profi 5mm plech. Celonerezové robustní provedení od českého výrobce, posuvný držák rámků, obsluha je možná dvěma osobami současně. Ve vaně je síto pro odkapávání.


Vana vhodná pro všechny typy rámků. Výkup vosku a voští, prodej veškerých včelařských potřeb, prodej hrubého . Stůl odvíčkovací je ideálním pomocníkem při odvíčkování včelích rámků.

Rámky, které jsou odvíčkované, se vkládají do stolu. Díky tomu med z rámků stéká na . Nádoby na stáčení, odvíčkovací vany, síta. Talíře se otáčejí kolem vlastní osy a také se dají vyklopit pod stůl. Náš obchod Vám nabídne odvíčkovací stoly s nejrůznějším vybavením a také v. Konstrukce - povrchová úprava komaxit.


Akce navíc zdarma - doprava - plastová odvíčkovací . Stačí otevřít a budeš v obraze. Mřížka na odvíčkovací stůl - nerez oboustranná. Samostatná oboustranná mřížka s úchyty.


Unsubscribe from Radek Dostálek? V našem obchodě Potřeb pro včelaře Vám nabízíme nejlevnější a nejkvalitnější včelařské potřeby, ať jste začátečník nebo profesionál. Kód zboží: odvickovaci-stul-nerez-se- sitem.


Přinášíme vám jedno zařízení, jež kombinuje medomet, . Lepší možnosti výběru platby.

Najděte pohodlí i při placení. Formu platby si vybíráte podle potřeby hotově, převodem nebo na splátky. Praktický odvíčkovací stůl pro všechny typy rámků.


Popis - HECHT WEEKEND SET - set zahradního nábytku HECHT WEEKEND SET. Kombinovaný set dvou lavic, dvou křesel a . Stůl je z ocele a má plastovou vanu s odkladačem na odvíčkované plásty. Ocelový odvíčkovací stůl s plastovou.


Zařízení k odvíčkování plástů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky