čtvrtek 29. června 2017

Isiflo spojka

Isiflo spojka

ISIFLO spojka zaručuje 1 těsnost spoje. T-1spojka s vnějším redukovaným závitem obj. T-1spojka dlouhá (opravná) obj. V katalogu nemáme podrobnější informace o isiflo spojka.


Isiflo spojka

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Mosazné svěrné tvarovky ORTA jsou určeny pro tlakové potrubní systémy z PE rozvodů pitné vody a topných plynů, a jsou certifikovány dle platných předpisů. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. PROPOJENÍ NA STÁVAJÍCÍ VODOVOD WAGA.


Vysokokvalitné mosadzné spojky pre všetky druhy potrubia pre rozvod. Proces výroby bezšvíkových oceľových. Isiflo typ 1spojka speciál d 34x32. Produkt naleznete v těchto kategoriích:.


Isiflo spojka

S úspěchem lze tímto způsobem. Ono to sice drží ale originál spojka na PPR má v podstatě dvě části-gebo objímku . POKLOP ŠOUPÁTKOVÝ S LOGEM VOK. Uvedená cena je za jeden: KS . Potrubí bude napojeno na uzávěr rozebratelným spojem. Montáž litinových tvarovek odbočných přírubových otevřený . Montáž navrtávacích pasů na potrubí z jakýchkoli trub.


DN kus navrtávací pasy se šoupátkem, pro vodovodni PE a. Zprovoznění nahližeci šachty PVC 4vč. Doplňující konstrukce a práce pozemních komunikací, . Velkoobchod pro plynovody, vodovody a kanalizace. Před zařízením je držák závitové přechodky a spojka ISIFLO.


Za plynoměrem bude kulový kohout KK a fixace výstupu. Vybavení skříňky je patrné z přílohy výkr. Spojka mechanická pro spojení potrubí PE plastová -odbočná (UNI), kus .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky