středa 28. června 2017

Motorový postřikovač solo

Ty lze dále rozdělit mezi ruční a motorové postřikovače. Vedle ochrany rostlin se používá rovněž k dezinfekci a . MOTOROVÝ POSTŘIKOVAČ SOLO 4H. Zahradní postřikovače Solo jsou aplikátory kapalných postřiků k ošetření ovocných stromů, hubení škůdců . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Profesionální motorový zádový postřikovač s motorem Honda ccm, obsah nádrže litrů, hmotnost kg, vhodný k ošetřování vinohradů, sadů, lesních.

Malý praktický postřikovač Solo 4s objemem nádrže l. Já nepíši o skvělém tvaru, ale o skvělých parametrech na zařízení, které je aku. Popis: Výkonný osvědčený motor . Motorové rosiče a profesionální postřikovače. Vysokotlaký motorový postřikovač SOLO 4je jako stvořený pro použití v sadech, při vyšších stromech či keřích.


Regulace tlaku v barech: - 30. Tento vysokotlaký postřikovač SOLO s objemem . Solo 4Agro Centrum - vše pro Vaši zahradu!

Vysokotlaký postřikovač s regulací tlaku až barů - pro jemnou mlhu i ve vysokých výškách. Pístové čerpadlo s dvojitým zdvihem může dosáhnout průtoku až 2 . Nabízíme vám postřikovače a rosiče od předních výrobců v oboru, např. K tomu vám poskytneme záruční i pozáruční servis. Dloubání plevele ve skalce, v trávníku i třeba mezi záhonovými řádky je úmorná práce.


Vysoké natlakování kapaliny umožňuje . Omlouváme se, ale zboží nebylo nalezeno. Zadejte hledaný text: Hledat v parametrech. Díky vysokému tlaku lze rozprašovat do velké vzdálenosti.


Přídavné čerpadlo pro motorový rosič Solo 423. Postřikoč je natlakován pomocí . URP 10 rozmetač posypu RAV 20 motorový postřikovač SOLO 4b) motocykl čtyřkolka tovární značky LINHAI STORMER 310LC v barvě . Velmi tiché čerpadlo poháněné el. Tento motorový zádový rosič SOLO 4Port je vybaven čtyřstupňovým dávkováním a tryskou pro daleký.


Hodonín, inzerce, prodám Prodám zádový motorový. Náhled fotografie k inzerátu Značkový postřikovač -rosič SOLO Port 42 stav- nový. Pak jistě uvítáte praktický a kvalitní postřikovač Solo , který je v tomto ohledu.


V mountfieldu se pobavili a nabídli jiný postřikovač nebo nanejvýš novej karburátor.

Pojízdný postřikovač Kingjet WS1– l. Solo - Ruční nesené kompaktní tlakové postřikovače s různými objemy nádrží a typy čerpadel splňují předpoklady pro přesně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky