pátek 30. června 2017

Plastové žumpy

Ponúkame Vám kvalitné samonosné plastové žumpy a zberné nádoby na vodu. Naše výrobky sú statický posúdené a certifikované a 1 vodotesné. MIROSEP - predaj a montáž sklolaminátových, odpadových jám, septikov a biologických čistiarní odpadových vôd.


Ešte stále existujú obývané miesta, kde nie je dobudovaná verejná kanalizácia, prípadne je zakázané vypúšťať predčistenú odpadovú vodu do . Zahŕňa to protokol o skúške vodotesnosti, prehlásenie o zhode a montážny návod.

Vyberte si plastovú žumpu ktorá vás prežije. Plastové žumpy sú vydávané s kompletnou dokumentáciou ku kolaudácii. Vysokej kvality a výborná cena! LACNÉ plastové žumpy a nádrže na vodu.


Dodanie už do dní druhy špeciálnych výstuh (strieškové, kruhové a stojkové) Mimoriadna cenová akcia pre všetky . U nás môžete kúpiť - plastové jímky, plastové žumpy , plastové septiky, nádrže na dažďovú vodu, okrasné sudy na vodu, nádrže na pitnú vodu, výhodné zostavy . Naše plastové nádrže ( žumpy ) jsou ideální pro zachycení odpadních vod. Vám ponúka na výber plastové nádrže, zvárané plastové žumpy , podzemné plastové nádrže, plastové odlučovače tukov, vsakovacie nádrže .

Jímky rozlišujeme na tři základní typy: samonosná jímka (žumpa), dvouplášťová jímka (žumpa) a jímky ( žumpy ) k obetonování. Výroba a predaj: plastové žumpy , čistička odpadových vô malé domové čističky, prečerpávacie nádrže, vodomerové šachty, samonosné nádrže. Kvalitné Plastové samonosné - nádrže na vodu , žumpy ,vodomerné šachty , skruže. Vyrobené s kvalitného nemeckého polypropylénu Rochling ,dodávané s. Najväčší katalóg firiem zaoberajúcich sa činnosťou - Septiky, plastové žumpy , Jímky v Českej republike a na Slovensku. Oslovte najvýznamnejšie firmy pre . Naša firma vyrába samonosné sklolaminátové jímky o objemu 2-15m3.


Vdaka kvalite a samonosnej konštrukcii odpadá betonáž ! Vyrábíme také plastové žumpy a akumulační nádrže. Všechny výrobky jsou pochůzně zastropené, opatřené revizním vstupem s víkem. Levné poctivé plastové jímky, Žumpy , septiky, jímky podle zadání. Porovnajte firiem v lokalite Bratislava: DAZIbetón, spol.


Jímka neboli žumpa je nejjednodušší řešení pro odpadní vody tam, kde není napojení na kanalizaci. Dále nabízíme okrasné sudy na dešťovou vodu. Plastové jímky, septiky nebo nádrže na dešťovou vodou, vyrobeny z odolného materiálu od výrobce MIROSEP. Usazení bez betonáže s dopravou zdarma.


Největší katalog firem zabývajících se činností -Septiky, plastové žumpy , Jímky v České republice a na Slovensku.

Výroba, dodávka: plastové žumpy na klíč s dopravou po celé ČR a SK zdarma. Dlouhá životnost, rychlá a jednoduchá .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky