pátek 30. června 2017

Štěpkovač bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů štěpkovač. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Prodám nevyužitý štěpkovač za traktor. Dělá špalíčky cca 6cm a prům. Dům a zahrada inzerce, bazar zdarma - Inzerujte snadno a rychle na Bazoši - Stepkovac.


Pohled Štěpkovač , Štěpkovače - Agriaffaires.

Drtiče, štěpkovače - nabídky - prodám, prodej, inzerce. Lidé si často myslí, že zahradní drtiče a štěpkovače jsou totéž a mohou tedy využívat jedno jako druhé. Musíme ale podotknout, že to není tak docela pravda. Zbavte se větví a dřevěného odpadu z Vaší zahrady efektivně. Pomocí drtičů dřeva můžete větve nadrtit na drobné části, které lze využít k zamulčování záhonů . Junkkari HJ-2G, poháněný hydraulikou traktoru.


Hledáte spolehlivé štěpkovače ? Ty od Urbana rozdrtí vše, co potřebujete. Osvědčené štěpkovče Urban – přijeďte vyzkoušet.

Pálení zahradní odpadu je dnes většinou zakázané, proto jsou nejlepšími pomocníky drtiče a štěpkovače , které vám pomohou se zahradního odpadu zbavit. Přímo u prodejny v Libici nad Cidlinou můžete navštívit také bazar. Zde najdete repasované stroje, zkušební vzorky, předváděcí stroje nebo doprodeje strojů s . Hobby drtiče a štěpkovače zlikvidují zbytky větví tak, aby se použily do kompostu nebo k zamulčování rostlin. Kdo by rád zpracovával dřevní . HR Kesla 304T a štěpkovače BIBER 70.


Zpět naProdukty v kategorii Bazar. Po kliknutí na obrázek se otevře naše nabídka včetně ceny. Prohlédněte si nabídku podobného zboží na našem bazaru. Výkonný a efektivní štěpkovač , který se užívá ke štěpkování . Překopávač kompostu, štěpkovač a drtič větví od společností GreenTechnik a Heizohack jsou určeny pro poloprofesionální (domácí) i profesionální použití. Poznámka: Štěpkovač MAXIM 4je vhodný pro nasazení přímo v lesním porostu, štěpkování v probírkách a potěžebních zbytků.


Velmi oblíbený je VARI štěpkovač RAPIDO plus, ke kterému přibyl nový model Rapido power plus se. Drtič i štěpkovač – obě varianty má VARI unikátně a precizně vyřešené. Podvozek 1-nápravový bržděný. Otočný komín servomotorem, ovládání instalováno v kabině.


Plynule nastavitelná klapka. Stavební stroje, přídavná zařízení a lehká mechanizace: prodej, servis, půjčovna, bazar.

Pásová motorový stroj na štěpkování dřevěných odpadů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky