čtvrtek 27. července 2017

Ejektor hasiči

Požární ejektor je proudové čerpadlo, kterého se používá k čerpání vody z větších hloubek než je nejvyšší možná sací výška čerpadel. Skládá se z vtokového hrdla s hnací . Pracuje na principu podtlaku, kdy je do něj vháněna . Slouží k dopravě tekutiny (obvykle vody, ale též vzduchu) využitím kinetické energie jiné tekutiny (vody nebo páry). Skladá sa z vtokového hrdla s hnacou tryskou, sacieho koša a difúzor.


Topografické a hasičské značky.

Injektor jsem odpověděl, ejektor mají ve výbavě hasiči. Tato nabídka od prodejce hasici-skalice byla archivována dne 16. Tento předmět byl vydražen v aukci a . Za difuzérem vlivem vzniklého podtlaku dochází k přisátí kapaliny, ve které je ejektor. Nahoře: ejektor stojatý, dole: ejektor ležatý.


C s uzávěrem, clonová proudnice, proudnice TURBO, sací koš, sběrač, rozdělovač, ejektor stojatý, proudnice B, . Ejektor – jak jednoduché je ho napojit opačně! Ve voze je umístěno hadice typu B, hadic C, různé typy proudnic, ejektor a záchranné lano. A tak hasiči museli využít k odčerpání vody a písku i ejektor – proudové čerpadlo.

Požiarny ejektor (prúdové čerpadlo čerpajúce vodu z väčších hĺbok) . Jako první jdou na řadu domácí, aby to . Hasiči informují Hasičské auto ROSS VIZA - aneb jak se daří naší bývalé technice. Příslušenství k čerpadlu tvoří savice, sací koše a ejektor. Turbo, rozdělovač, požární sekera, přejezdové můstky, mečová pila DeWALT, zámečnické nářadí, ejektor , sorbenty a další požární příslušenství. B, 8ks, priměšovač, 1ks, ejektor ležatý, 1ks. Pražští hasiči zachraňovali muže ze studny, ten se propadal tekutým.


Nakonec byl použit k záchraně i ejektor k odčerpání vody a písku. Po domluvě jistě studnu vyčisti,ne . Hasiči používají ejektor mimo jiné k čistění studní. S práškoví hasící přístroj, požární hydrantový . C,tlaková požární hadice B, požární hydrantový nástavec, kanystr na PHM,. K záchraně nakonec hasiči museli použit ejektor , který písek odčerpal a současně stříkal k noze uvězněného muže vodu, aby písek namělnila.


Za lahvemi se nalézá finimetr a ejektor. Pomocí hadičky přichází vzduch do vaku s dýchatelným vzduchem umístěným na prsou osoby, který je rozdělen na vaky . Na cvičení se jednotka dopravila hasičskou AVII 3 kterou místní sbor využívá k plnění úkolů. Družstva si mohou zakoupit v místě nástupu běžné občerstvení.


Výzbroj jednotky: Sací koš, ejektor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky