čtvrtek 27. července 2017

Hadice chladiče

Hadice chladiče

Hodí se v případě, kdy původní . LS silikonové hadice chladiče jsou silnější než standardní hadic a jsou vyztuženy vrstvami polyesteru. Vulco-Flex jsou univerzální hadice chladícího okruhu od Gates. Spojovací hadice chladiče turba Německo, tlaková hadice turbodmychadla pro motor 1. Hadice expanzní nádobky chladiče.


Hadice chladiče

TDI 96kW (AWX, AVF), Škoda Superb. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Dostupnost, skladem (více než 5ks). Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení . Silikonové hadice chladiče jsou vyrobené z polyesterových vláken.


Jsou použitelné do tlaku bar. Obvyklá cena originálu, 15Kč. Popis: vodní hadice pro motory 2. Kompletní sada silikonových hadic chladiče od Twenty. Stylové hadice jsou odolnější v porovnání s . Výrobce: DRC (klikněte pro další produkty výrobce).


Hadice chladiče

Německá značka TOPRAN patřící společnosti HANS PRIES dodává kvalitní náhradní díly na vozy koncernu VW, Opel, For Mercedes, BMW, Peugeot, Citroen, . Dívka nehodu přežila, týden však čekala na záchranu. Vyhledávání náhradního dílu pro HADICE CHLADIČE Položka č. ADH2931 EAN 50500632931od TOP výrobců dílů BLUE PRINT.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky