pátek 28. července 2017

Odvíčkovací vidlička

V naší nabídce najdete odvíčkovací vidličky , které slouží k odvíčkování medových plástů - elektrické i ruční. Odvíčkovací pomůcky potřebuje každý včelař. Pokud si chcete tuto práci ještě . Je základní pomůckou každého včelaře.


Její cena se pohybuje okolo 1korun. Hledáte nerez odvickovaci vidlicka ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Velmi kvalitní nerez vědro ze silného nerezu. Vědro má potravinářský atest, vhodné především pro včelaře, vinaře a chovatele. Víčka ze zavíčkovaných medových pláství je před vytáčením nutné odstranit.


Elektrická odvíčkovací vidlička nemá zabudovaný regulátor . Včera jsme si udělali takový výlet do Plzně k doktoru na kontrolu a pak jsme se stavili v obchodě u . Práci s medem včelařům usnadní odvíčkovací vidlička , pro snadné odvíčkování plástů či Cedník k cezení čerstvě vytočeného medu. Vidlička je 2x lomená a má jehel s šíří záběru cm.

Je to praktická pomůcka , každého včelaře, která se používá k odstranění víček z plástů, před vytáčením . Včelařské pomůcky odvíčkovací vidlička plastová. El odvíčkovací vidlička - Komplexní služby pro včelaře. Výkup vosku a voští, prodej veškerých včelařských potřeb, prodej hrubého cukru, sklenic, medoviny a. Rámek s plástem se před vložením do medometu postaví na odvíčkovací talíř, . Dostupnost: sklad Praha: skladem. Jedná se o nerezovou, profesionálně zpracovanou odvíčkovací vidličku od českého výrobce.


Aby se dal med z plástů vytočit v medometu, potřebujete k odstranění víček právě tuto odvíčkovací vidličku. Výhodou lomenné vidličky je menší lepivost plochy nástroje při odvíčkování. RE: Vyhřívaná odvíčkovací vidlička.


Vyráběla se tak před třiceti lety a stála tehdy závratných 2Kčs. Bez tohoto nástroje se žádní včelař neobejde. Používá se k odstranění tenké vrstvy vosku uzavírající plné buňky medu. Pro odvíčkování nerovných plástů je ale zapotřebí odvíčkovací vidlička.


Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka). A za druhé je to odvíčkovací vidlička , která má rovné, jen lehce prohnuté nebo vlnité hroty umístěné těsně vedle sebe.

Na rozdíl od nože se odvíčkovací vidlička.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky