středa 30. srpna 2017

Kovové poklopy na šachty

Nakupte poklopy na revizní šachty za nejpříznivější online ceny. Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí poklopy na revizní šachty po celé ČR . Pozinkované poklopy , ocelové poklopy , poklopy plastové, poklopy kompozitní – dle druhu mohou být vybaveny. Potřebujete zakrýt kanál, šachtu , studnu nebo cokoliv dalšího, abyste zajistili bezpečnost využívání a také estetickou stránku?


Dejte na kvalitu i provedení. Poklop PC web Nabízíme různé druhy poklopů.

Vyrábějí se ve dvou verzích:pochůzné a pojezdné. Na šachty o vnitřním rozměru šachty 600x600mm. Hledáte kanalizační poklopy ? KASI jsou moderní, spolehlivé a dle normy ČSN EN124. Prohlédněte si poklopy ověřeného. Prodáme zbytková množství plastových potrubí a rour a jednu plastovou šachtu.


Přibližný soupis materiálu viz seznam níže. Počet metrů a kusů se může mírně. PREDAM vodovodnu sachtu platova okruhlu 220e reviznu sachtu 400ku na kanalizaciu dno.

Predám POKLOP kovový o priemere 100cm a hrúbke 8mm. Vhodné su najmä ako kryty na vodomerné šachty , septiky a pod. Ocelový poklop žárový zinek pro světlost šachty js 8mm.


Název Kompozitní poklop AJs 600x6Vnější rozměry v mm 745x745xVáha v kg. K dispozícii máme štandardne tri druhy kanalizačné poklopov - liatinové poklopy , betónové BEGU poklopy a uličné mreže. Kanálové poklopy sú vhodné ku cestám, chodníkom. Kryt šachty môže byť vyrobený aj z plných plastových dosák rôznych profilov a farieb.


Na základe spoločenskej objednávky - dopytu obyvateľstava aj firiem vlasniacich šachty , studne a iné jímkové objekty, ktoré je potrebné . Vyrobíme vám na míru plastový poklop na šachtu. Plastové poklopy s rámem třídy A. Neobsahují žádné kovové prvky. Poklopy plastové - Čerpadlá Radiátory KORADO Ohrievače vody TATRAMAT. Záhradné studne Kovové nádoby Prietokové ohrievače Revízne šachty. AD Vodotesný, uzamykateľný šachtový poklop pre zadláždenie, určený na zakrytie inšpekčných šachiet vo vnútri objektov, kde je kladený dôraz na estetiku,.


Cena za kovový poklop je 100€ - 100€ s DPH - Vodárenské spoločnosti ho . Od firmy FF Systembau získate revízne dvierka a revízne poklopy v rôznych. Poklopy pre kanalizáciu v širokej ponuke rýchlo, spoľahlivo a lacno ! Ponúkame betónové vodomerné šachty v nasledujúcich rozmeroch: Vodomerná šachta 1:. Za príplatok ponúkame kovový poklop a kovový rebrík.

Súčasťou šachty je pochôdzny poklop , stúpačky a vodotesné . Poklopy kovové kruhové - liatinový s odvetraním, bez odvetrania,. Kanalizačné skruže so stúpadlami slúžia ako stredný diel šachty , kde sa jednotlivé diely . Po vytvrdnutí materiálu je kovová forma otvorená a finálny výrobok je hotový. Poklopy typu C jsou vybaveny kovovým rámem, poklop je ze slzičkového plechu. L profilu, do kterého se vkládá výplň z plechu s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky