čtvrtek 31. srpna 2017

Plynoservis

Zajišťujeme komplexní servis zahrnující : Počítadlo přístupů. Montážní a servisní organizace. Jsme tradiční, přesto moderní a dynamický plynoservis. Poskytuji montáže a prodej plynových zařízení zejména kotlů a průtokových ohřívačů.


Plynoservis - servis,montáž a revize vyhrazených plynových zařízení. Nabízím odbornou montáž plynových spotřebičů.

Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Navigovat . Bruntál (pod býv. Pradědem) Tel. PLYNOSERVIS CEPEK Prodejna: K. Hledáte plynoservis ve Frýdku-Místku?


Naše práce provádíme po celých západních Čechách, zejména v Plzni a Rokycanech. Naše firma zajišťuje záruční a pozáruční servis a opravy plynových kotlů. Provádíme kontroly plynu a hořáku, . Revize a zkouška, Domovní plynovody, Průmyslové plynovody, Plynovody a přípojky pro .

Opravy plynových topidel, sporáků. Pondělí: 8:- 17:00: Úterý: 8:- 17:00: Středa: 8:- 17:00: Čtvrtek: 8:- 17:00: Pátek: 8:- 17:00. Sháníte opraváře v případě havarijních stavů? Pak je tady pro Vás v Olomouci, Prostějově a okolí plynoservis. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Klidné a bezpečné spaní bez rizika závažné havárie. Působíme v Karlových Varech a okolí. Predaj, montáž, revízie, záručný a pozáručný servis plynových spotrebičov.


Revize bytových, domovních a průmyslových rozvodů . Akční nabídka plynařského zboží. My se snažíme vždy aktualizovat naší nabídku. Kupujte kvalitně a šetřete peníze. Náplní našich služeb je kompletní dodavatelský program . Autorizovaný servis, montáž a prodej plynových spotřebičů, náhradních dílů, regulací, detektorů CO.


Horské městečko v centru Štramberské vrchoviny na svazích Zámeckého kopce, Kotouče, Bílé hory, Libotínských vrchů a Červeného kamene v předhůří Besky . Servisní prohlídky a měření spalin . Sušilova, Přerov, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti,.

Prodej : instalační materiál, spotřebiče, plynové lahve. Prodej, montáže, prohlídky i opravy plynových kotlů, topení a dalších plynových spotřebičů v Kladně a okolí. Věnujeme se odvětví voda - topení - plyn, ale i servis a revize plynových zařízení a kotlů. Dále prodáváme kotle Vaillant, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky