pondělí 13. listopadu 2017

Bednové kování

Bednové kování zahrnuje produktově nejrozsáhlejší nabídku firmy VORMANN. Každý kutil se zcela jistě už setkal s tím, že si potřeboval vyrobit bednu. Mechanismy k uzavírání beden, skříní, krabic pomocí kožených, nebo kovových pásků.


Uzávěry při sklopení dotáhnou pás, některé lze zajistit obrtlíkem. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Evropský výrobce VORMANN vyrábí široký sortiment kování určený pro.

Uzávěry, petlice, bednové kování , pákové uzávěry malé, velké, nastavitelné, zamykací, nerezové, bednové držáky a rukojeti. Brankové a dveřní petlice, háky,. BEDNOVÉ máme skladem k okamžitému dodání.


Vybírejte z bohatého sortimentu ZÁVĚSY (PANTY) za nejlepší ceny! Vormann Držadlo bednové , 170x105mm, zinkované. Významný evropský výrobce kvalitního tesařského a stavebního kování , německá firma VORMANN, vyrábí široký sortiment výrobků určených pro dřevostavby.


Bednový úchyt 80x70xmm, galvanicky žlutě pozinkovaný. Prodej rohovníků, úchytek, držáků pro bedny, truhly. Háček typ D pro bednový uzávěr .

Informations complémentaires. Hettich Bednová petlice s tažnou pružinou pozinkovaná. Závěs složený ze dvou částí, který umožní následný rotační pohyb víka bedny.


Nejrozšířenější byly truhly bednové. Trvanlivost zajišťovalo kování a byla-li truhla určena pro uchování cenností, často se pobíjela tak zhusta, že dřevěný . KOVÁNÍ NÁBYTKOVÉ Zámky Bednové uzávěry Háčky. Bezpečnostní a venkovní kování Atlas Plus. Tesařské kování pro dřevěné konstrukce. Držák bednový , rukojeť pro bedny otočná, pozinkovaná, US.


Prodáváme stroje pro výrobu palet a bednových dílců. Jsme výhradním dovozcem kování Kesseböhmer do České republiky a prodejcem kování značky Häfele. Kování mezipokojové s ukazatelem 80 49Kč. Specialista na zámky a kování. Pracovní rukavice - široký výběr, kvalita za ceny dovozce.


Ochranné rukavice Adoby zajišťují bezpečí práce. Ozdobné úhelníky s prolisem s vysoce estetickým provedením. Nacházejí uplatnění v místech, kde je důležitá jejich dekorativní funkce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky