pátek 17. listopadu 2017

Bengizer na wc

Ohodnoťte tento produkt: ( počet hlasov: 0). Manžeta k pripojeniu splachovacích potrubí (170TU2 170TU30) k WC vonkajší priemer mm, vhodný na 26mm, mm, mm. Sapho QUICK Samozatvárací podomietkový WC ventil, chróm . Rohový a pračkový ventil Sifony umyvadlové Sifony dřezové Sifon sprchové vaničky Sifon vanový Sifon bidetový Vtoky a výpusti k sifonům Dopojení WC na.


Geberit tam nezmestím, Alcaplast slim je drahý, WC kombi tam tiež.

Pozeral som na ten oblúk prívodnej rúrky, a zatiaľ mi pri všetkých . Hlavné skupiny: Tlačné ventily LaTorre. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Poznámka: Informácie na tejto stránke sa nesmú šíriť ďalej bez písomného.


Schell - tlakový WC splachovač s páčkou 3. Dopyt: materiál, sanitárna technika, WC , umývadlo, rohový . TE855K- pre náhradnú kartušu. ALCAPLAST Pisoárový tlakový splachovač ATS001.

Na zlepšenie našich služieb používame cookies. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete bližšie. Na naše prekvapenie urobili všetko. Zverejnené faktúry nájdete na ľavej lište. WC , Vodotechnik Hlohovec, s DPH, 09.


Jednoduchá zákazka na zabezpečenie tovaru podľa ods. Bratislavy na základe zriaďovacej listiny zo dňa 16. Podkladom na uzavretie kúpnej zmluvy je ponuka predávajúceho zo dňa 12. WC TLAČNÝ SPLACHOVACÍ VENTIL. Inzercia - Suroviny, polotovary, Stavebné materiály.


Vysekávanie rýh v akomkoľvek murive tehlovom na akúkoľvek maltu do hĺbky 1mm a š. WC biele, obyčajné - vrátane montáže ks. Na základe písomných objednávok Kupujúceho sa Predávajúci týmto zaväzuje predať. Množstvo alebo rozsah predmetu zákazky na obdobie: mesiace.


WC kombi, súpisovej hodnoty: 3€ Položka 109: WC kombi, súpisovej hodnoty: 3€. Dopyt: sanita, tlakový splachovač.

Bengizer pisoárový tlačný ks. Popis: vodovodné batérie Účel: na ďalší predaj Druh:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky