čtvrtek 30. listopadu 2017

Elektrické sušáky ručníků

Elektrický koupelnový sušák ručníků S60K v bílé barvě - je určen do koupelen umýváren, sprch a podobných prostor k odkládání a dosoušení vlhkých ručníků a. Elektra - efekticní elektrický sušák ručníků s nízkou spotřebou energie je vyrobený z leštěné nerezi. Díky způsobu vytápění suchá báze zaručuje dlouhou. Hledáte elektricky rucniku susak?


Nabízíme především špičkové švédské elektrické sušáky Dryson, Pax a Somatherm.

Elektrický sušák ručníků - koupelnový doplněk, který udržuje přes den ručníky, utěrky a osušky svěží. Efektivní elektrický sušák ručníků s nízkou spotřebou energie je vyrobený z leštěné nerezi. Sušák na ručníky by měl být instalován minimálně 6mm nad zemí.


Povrchová úprava barva bílá metalická stříbrná. Slouží jako elegantní a účelné doplňky do koupelny, kuchyně, rekreačních objektů a pod. Mohou ale také zvýšit výkon vytápění – například . Elektrické sušáky ručníků určené pro pevnou instalaci na stěnu.

Je vyrobeno z lakované oceli. Elegantní nerezový sušák s připojením do zásuvky. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jeho užitné vlastnosti vyniknou zejména v době mimo topné sezóny.


Stylově byla propojena funkce a . Po snadné instalaci se zapojí do elektrické sítě a během chvilky se zahřejí na . Vhodný do koupelny, ložnice a do . Pokud porovnáme pratelné ručníky z textilu a papírové ubrousky, představují menší zátěž pro životní prostředí ručníky z textilu, pratelné v . Zahřátí na užitnou teplotu trvá cca minut. Krytí: IPXNapájecí kabel: spirálový . Tento elektrický sušák na ručníky je velice praktický a využijete ho po celý rok, protože se dá používat i jako běžný sušák bez zapojení do elektřiny. Jak si vybrat elektrický sušák ručníků s termostatem.


Vyhřívaný věšák na ručníky do koupelny je nepostradatelným nástrojem. Topné žebříky, sušáky ručníků. Popis: Prodám elektrický sušák pevný do koupelny v barvě bílé.

Drobná topidla Vhodné je umístění elektrického trubkového sušáku na ručníky v koupelně, který slouží současně jako malé topidlo. V obývací části byla dvě lůžka s přistýlkou, povlečením a sadou ručníků. WC, umyvadla i elektrického sušáku a navíc dalšího sušáku na balkon.


Závěsné relaxační křeslo TARA - červený sedák od výrobce Ratan-klub. Roltechnik SIFON VANIČKOVÝ KOV LUX PR. K zakoupení v obchodě SIKO již za 5Kč Skladem - dodání do týdnů.


Přístavný stolek Denise, bílý od výrobce. Trust WMS-1černá od výrobce TRUST.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky