pátek 3. listopadu 2017

Hadice k hustilce

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Hledáte hadička náhradní k hustilce ? MOTO závit M délka hadice 60cm - závit M8plastová koncovka na. Náhradní hadička k ruční hustilce - pumpě se závitem Mx 1. Hustící koncovka 560T pro průměr hadice mm. Univerzální náhradní hadička k hustilce s kovovou koncovkou pro pumpičky z dovozu.

M- nepasuje do běžné standartní pumpy Velobel. Univerzální hlava se dvěmi otvory: pro galuskový ventilek FV a pro motoventilek AV. NÁHRADNÍ HADIČKA k hustilce ruční Zobrazit více. Zboží obvykle expedujeme do dnů. SKS SAM, na odpružené vidlice.


Dodací lhůta (dny), Na dotaz. Vhodná k huštění aut, motocyklů, kol a sportovního náčiní. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, .

Detail náhradního dílu náhradní hadička k hustilce kódu HADICE od prodejce Pekárek Petr Autocapital. Původní cena: 4– Kč , ušetříte 1– (). Vysoce ohebná PU hadice s rychlospojkami kompatibilními s běžnými typy kompresorů - vnitřní průměr.


Hadičky a náhradní díly k hustilkám. Díky dvojitému adaptéru na konci hadice lze hustilku použít jak na klasický automobilový ventilek, tak na cyklistický (galuskový ventilek). Přihlaste se k odběru novinek a aktualit. Vzduchová hadice k hustilkám s kovovou koncovkou, 90cm, jemný závit . Koncovka vzduchové hadice - kovová, mm.


Startér s reduktorem originál Magneton. Hadice od čerpadla k převodce řízení. Dále bych si k ní chtěl přidělat pistoli na huštění s manometrem. Zakoupený produkt Vám pošleme k Vám domů po ČR za cenu od Kč.


Nástavec pro různé ventilky je umístěn přímo na hustilce. Dnes prodávané náhraní hadice k pumpám mají dva zásadní atributy. V hustilce není žádná zpětná špérklapka, jak správně praví kolega. Slouží k mytí karoserie vozu.


Výkonný, kompresor se dvěma zvukovody ke klaksonům. Balení obsahuje hadice , relé,zvukovody, kompres.

NAHRADNÍ HADIČKA k hustilce nožní dvoupístové 05- 00. Pneumatické nářadíSady pneumatického nářadí Sada příslušenství ke. Maxbike sada MTB doplňků TOKEN červená 4. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. IZIS hadice Plniče pneumatik s manometrem, pneuhustiče 100cm.


Prodloužená hadice pro nafukovací pistoli slouží k huštění pneumatik, vybavených ventilkem nebo duší. Porovnání cen redukce k pripojeni hadic, srovnání cen redukce k pripojeni hadic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky