středa 8. listopadu 2017

Jak vyčistit sklo trouby

Existuje několik způsobů, jak vyčistit troubu za použití několika laciných věcí, které. Potřeme sklo trouby a necháme cca minut působit. Ruce nahoru, kteří z vás nikdy nezažili krizi s čištěním trouby v kuchyni!


Zvlášť pokud jste mistr kuchař, víte, že nánosy tuku a oleje jsou neodpustitelné. Jak obstál ocet v souboji s chemií při čištění trouby?

Trouba Omastek se na sklo při vysokých teplotách pořádně připeče. Když jeden pytlíček rozmícháte v litru teplé vody, vytvoříte pastu, kterou je třeba nanést na sklo trouby a nechat působit minut. Dají se dvířka nějak rozmontovat a vyndat sklo ? Jak vyčistit špinavé kuchyňské dvířka?


Vyzkoušejte tento jednoduchý způsob čištění, po kterém bude vaše trouba jako nová! Pro kompletní vyčištění umyjte nejdříve skla trouby (1. popsaný postup) a . Snad každý někdy stál před problémem, jak vyčistit připečenou mastnotu ze skleněných. Na sklo trouby vám totiž skvěle poslouží i směs z prášku do pečiva.

Jednou za čas by se pak měla vyčistit celoskleněná čelní dvířka trouby. U nových pečicích trub není sklo čelních dveří hermeticky uzavřeno. Vychytávka pro praktické ženy.


Zatečený tuk z pekáče s kuřetem v prostoru mezi skly trouby, snadno umyjete. Nebavilo mne drhnout zašlé sklo u krbovek tekutým pískem, tak jsem sáhl po něčem jiném, co máme v kuchyni. Nové sporáky značky Indesit jsou vybaveny praktickými celoskleněnými dvířky ( Full Glass) s dvojitou výplní.


Nesnášíte čištění trouby, ale čas od času se k téhle nepopulární činnosti musíte. Prostředky, kterými se dají tyto skvrny vyčistit , máte navíc určitě doma. Směs naneseme na sklo trouby a necháme působit minut. Uvažujete, jak si ulehčit práci při čištění trouby?


Rozhodnout se můžete mezi moderní chemií, babskými recepty, anebo si připlatit a koupit . Prozradíme vám osvědčené triky, jak špinavou troubu vyčistit i bez použití. Hadříkem pak pastu naneste na celý vnitřek trouby včetně skla a dobře rozetřete. Ja jsem koupila v lidlu Wpripravek na trouby za 2a bezva.


Jak jednoduše vyčistit sklo u krbu . Smíchejte ho v misce s vlažnou vodou a vytvořte tak hustou kaši. Ale v mnohém mají pravdu – trouba se dá vyčistit i bez drastických chemických.

Na čištění skla dvířek se hodí také směs z litru teplé vody a jednoho prášku do .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky